Misice bi prije kraja svijeta jele čokoladu, jer se jedino tada ne bi brinule o kilaži

Crnogorska misica Andrea Radonjić bi, da zna da je sjutra smak svijeta, skočila padobranom
102 pregleda 29 komentar(a)
Ažurirano: 14.12.2012. 19:49h

Crnogorska manekenka Andrea Radonjić, koja učestvuje na takmičenju za Mis univerzuma u Las Vegasu, predstavila se publici video zapisom u kojem je pričala o praznicima u Crnoj Gori, najinteresantnijem iskustvu sa sastanka i skakanju iz aviona sa padobranom.

"U mojoj zemlji ima puno praznika, ali je najpopularniji Božić. Slavimo ga sa puno maski, sa prijateljima i rodbinom. Svi su pod različitim maskama, a nakon toga slijedi žurka gdje svi pogađaju ko se u šta maskirao”, ispričala je Andrea Radonjić na engleskom jeziku.

"Rekli su nam da kažemo da je zabavnije i neobičnije nego što jeste, da bi drugima bilo interesantnije, kako bi poželjeli da vide te događaje u našim zemljama", objasnila je "Vijestima” svoj odgovor.

Tokom intervjua crnogorska ljepotica je naglasila da nije imala puno sastanaka i prepričala događaj kada je čekala momka pola sata u pogrešnom restoranu. Na pitanje da li je smanjila broj sastanaka zbog svojih roditelja koji će gledati video, rekla je:

"Skočila bih iz aviona sa padobranom, zato što volim ekstremne sportove. Otac bi me sigurno ubio, ali nema veze, jer bi sjutra svakako bio kraj svijeta"

Andrea je otkrila i šta bi uradila ukoliko bi sjutra bio smak svijeta.

"Skočila bih iz aviona sa padobranom, zato što volim ekstremne sportove. Otac bi me sigurno ubio, ali nema veze, jer bi sjutra svakako bio kraj svijeta", kazala je ona uz osmijeh.

Naša predstavnica nije jedina koja je imala kreativne odgovore. Tako je predstavnica Rusije kazala da Božić sa porodicom proslavlja u toplim zemljama na plaži, plivajući i uz puno voća, a sličan odgovor je imala i mis Francuske.

Predstavnice Kine prepričala je neprijatnu situaciju koja joj se dogodila kada je izašla na sastanak sa momkom koji je niži od nje. Razmišljala je o tome da se izuje, ali je padala kiša. Nešto slično doživjela je i mis Kostarike.

Na pitanje koje je najzanimljivije iskustvo sa sastanka djevojka iz Japana je ispričala da je jednom prilikom zbog upoznavanja sa momkom smršala toliko da joj je pred njim spala suknja, a u slučaju da će se sjutra dogoditi kraj svijeta dovodila bi sebe u neprijatne situacije, pa bi išla ulicama gola.

Prema mišljenju predstavnice Koreje, najlepša tradicija iz njene zemlje je to što dobija novac za praznike, od svojih rođaka. Zanimljivo iskustvo sa sastanka joj se desilo kada je momak zaboravio novčanik i ona je morala da plati večeru, a po njoj je najsmješnije to što je sa njim izlazila dvije godine nakon toga. Kada bi znala da će sjutra biti kraj svijeta, pošla bi na Mjesec jer bi tamo možda preživjela

Možda najčudniji odgovor na pitanje šta bi uradila, kada bi sjutra bio smak svijeta, dala je mis Šri Lanke, koja bi izbacila oca kroz prozor

Kao najinteresantniji događaj sa sastanka, predstavnica Filipina je prepričala događaj kada se sa momkom vraćala kući taksijem. Prema njenim riječima taksista se u jednom trenutku naljutio na svog kolegu i jurio ga kroz grad, a zatim izvadio pištolj.

Veliki broj takmičarki je kazalo da bi dan prije kraja svijeta jele čokoladu, jer se jedino tada ne bi brinule o kilaži.

Skoro sve takmičarke su odlučile da na pitanja odgovaraju na engleskom bez obzira na nivo znanja ovog jezika, ali je bilo i onih koje su koristile pravo na prevodioca, a među njima su se našle djevojke iz Srbije, Kosova i Albanije.

Galerija

Bonus video: