Doktor magistarskih nauka i poznavanje opšteg znanja

"Doktor magistarskih nauka" je naime dr Kosta Todorović koji je potencijalni predsjednik UO "Gerontološkog centra"
171 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 11.12.2012. 12:16h

Kandidati za članove upravnih odbora gradskih javnih preduzeća u Srbiji se nisu baš proslavili svojim zvaničnim biografijama.

Tako se u njima mogu naći biseri poput "doktor magistarskih nauka", "poznavanje opšteg znanja kompjutera" i "sportske aktivnosti rekreativnog tipa", pa sve do miješanja ćirilice i latinice.

"Blic" navodi i da je većina biografija napisana bez poznavanje forme CV-a, te da bi to bio itekako problem da su se prijavljivali za rad u privatnim kompanijama.

"Doktor magistarskih nauka" je naime dr Kosta Todorović koji je potencijalni predsjednik UO "Gerontološkog centra".

Profesor književnosti, Đoka Antić, jedan od kandidata za člana UO "Objedinjena naplata" kao svoju glavnu prednost navodi 25 godina staža u Državnoj sigurnosti - kao "operativni radnik" u Nišu i Gnjilanu, a zatim i kao šef DB u Dimitrovgradu i Nišu, dok je tokom 2006. godine bio i "viši samostalni savjetnik direktora BIA".

Antićeve dodatne vještine su "sportske aktivnosti rekreativnog tipa, zidarski zanat stečen radeći honorarno tokom studija, uzgajanje voća i proizvodnja sokova i rakije na vlastitom imanju".

On je istakao i "da je član SNS-a od osnivanja 2008. godine", da je učestvovao u svim protestima i da je davao podršku manifestacijama SNS u Beogradu "na rušenju bivšeg režima".

Diplomiran slikar Milan Nikolić je kandidat za člana UO Galerije Likovnih umjetnosti, a među njegovim posebnim vještinama nalazi se "poznavanje opšteg znanja kompjutera".

Jadranka Bonić je pomiješala ćirilicu i latinicu, dok je Milan Petković koristio font pisanih slova, ali je izostavio č, š, ć i đ.

Galerija

Bonus video: