Sanja Jovićević čeka bebu

"Samo nemojte da me pitate lična pitanja, molim vas! Možete me pitati o karijeri ili o tome kakva će sjutra vremenska nepogoda biti, ali o privatnom životu nikako"
28 komentar(a)
Ažurirano: 11.12.2012. 09:36h

Crnogorska glumica Sanja Jovićević, poznata po ulozi Bojane Bačić u seriji "Budva na pjenu od mora", kako Vijesti saznaju, u drugom je stanju. Ona će dok očekuje prinovu manje raditi, pa će je u predstavi "Žabar" zamijeniti koleginica Gorana Marković.

Jovićević, koja je već neko vrijeme u vezi sa glumcem Branimirom Popovićem, za Vijesti nije željela da komentariše ove navode, pa je i prije nego što smo je pitali da li zaista očekuje bebu, izričito istakla da ne želi da govori o privatnom životu.

"Samo nemojte da me pitate lična pitanja, molim vas! Možete me pitati o karijeri ili o tome kakva će sjutra vremenska nepogoda biti, ali o privatnom životu nikako", kazala je uz smijeh Jovićević, vidno raspoložena.

Iako, prema informacijama Vijesti za ulogu u predstavi “Žabar” već ima zamjenu, ona je odgovorila potvrdno na pitanje da li će i dalje biti dio ekipe. Takođe, navela je da će i dalje igrati u seriji "Budva na pjenu od mora".

Ni Bane Popović nije ništa otvoreniji prema medijima, pa je nedavno za hrvatsku Gloriju kazao: “Nas dvoje je priča koju takođe ne želim da dijelim sa javnošću zbog svog i njenog ličnog mira. Imamo dogovor da naši istupi ne tretiraju naš lični život”.

Bonus video: