Panda u biznis klasi aviona

"Sa menija je naručila bambus sa prilogom od bambusa i desert od bambusa", dio je teksta saopštenja kompanije "China Airlines" koji jasno upućuje na to da je riječ o šali
97 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 10.12.2012. 15:49h

Fotografija pande koja leti u biznis klasi aviokompanije "China Airlines" zapanjila je ljude širom svijeta.

"Kad pogledate ovu fotografiju pretpostavićete da vidite čovjeka u avionu kako sjedi pored velike plišane pande...

Međutim, ovdje nije riječ o plišanom 'prijatelju' koji pomaže da se što prije utone u san, već o pravoj pravcatoj pandi!

'China Airlines' je ponosni korporativni sponzor azila za pande u Čengadu i bilo nam je zadovoljstvo da pomognemo oko nedavnog transporta pande u jedan zoološki vrt u Sjedinjenim Američkim Državama", pisalo je ispod fotografije koja je objavljena na portalu "Geyser".

"Tokom leta Skvi-Skvi nije gledala filmove jer nismo mogli da nađemo dovoljno velike slušalice za njenu glavu"

No, mnogi mediji su odlučili da ne prenesu vijest o pandi u avionu u integralnoj formi, zbog čega je i došlo do pomutnje i uvjerenja da se panda zaista vozila biznis klasom.

U nastavku teksta se šaljivim tonom navodi da je panda Skvi-Skvi bila umotana u plastičnu kesu kako ne bi zaprljala sjedište u avionu.

"Tokom leta Skvi-Skvi nije gledala filmove jer nismo mogli da nađemo dovoljno velike slušalice za njenu glavu.

Sa menija je naručila bambus sa prilogom od bambusa i desert od bambusa", dio je teksta saopštenja kompanije "China Airlines" koji jasno upućuje na to da je riječ o šali.

Galerija

Bonus video: