Muškarci razočarani

Megan Foks se više neće skidati

Ona je kazala da su prvi mjeseci nakon rođenja djeteta bili prilično iscrpljujući za nju i njenog supruga Brajana Ostina Grina
5 komentar(a)
Ažurirano: 22.02.2019. 18:48h

Poznata glumica Megan Foks odlučila je da se više neće skidati za potrebe filma kako se ne bi rugali njenom sinu Noju u školi.

"Sad kad imam dijete potpuno mi se promijenila perspektiva o seksualnim scenama u filmovima. Biću opreznija oko uloga koje prihvatam, jer sam već sada počela da razmišljam o sinu, kako će mu biti u školi kad neko pokaže mene u bikiniju, biće prestravljen. To me je podstaklo da neke scene više ne ponavljam", rekla je Megan koja je sina nazvala po liku iz Biblije koji je skupio životinje kako bi ih spasio od poplave.

"U svojim 20-im sam bila jako buntovna zbog načina na koji sam odgajana, protiv vjere i religije, ali sada kada imam svoju porodicu vraćam se korijenima", objasnila je glumica.

Ona je kazala da su prvi mjeseci nakon rođenja djeteta bili prilično iscrpljujući za nju i njenog supruga Brajana Ostina Grina.

"Ne spavaš, stalno si budan jer beba treba tvoju punu pažnju. Ali sa druge strane, to je ono što sam oduvijek htjela - da budem mama", priznaje ona i dodaje da se plaši za svoju karijeru.

"Tek mi je 26 godina, ali moje vrijeme već ide", kazala je ona.