U LAS VEGASU

Andrea Radonjić u vešu "Victoria's Secret"

“Dobili smo listu stvari koje smo morali da uradimo, pa sam se time bavila", otkriva Andrea
111 pregleda 2 komentar(a)
Andrea Radonjić, Foto: Miss yu
Andrea Radonjić, Foto: Miss yu
Ažurirano: 22.02.2019. 18:55h

Predstavnica Crne Gore na takmičenju za mis Univerzuma Andrea Radonjić, čitaocima “Vijesti” prepričala je prve doživljaje iz Las Vegasa. Ona se već nekoliko dana u društvu 88 djevojaka iz raznih zemalja u Americi priprema za polufinalno i finalno veče.

“Nadam se da ću dobro predstaviti Crnu Goru i da će svi biti zadovoljni mojim trudom”

“Vremenska razlika je devet sati, pa se još nisam navikla”, kaže Andrea i dodaje kako je jedva našla slobodnog vremena da odgovori na pitanja Vijesti.

“Dobili smo listu stvari koje smo morali da uradimo, pa sam se time bavila. Za sada je najljepše bilo to što smo se slikali u 'Victoria's Secret' vešu, a zatim u haljinama za finale i kupaćem kostimu”, otkriva manekenka koja u hotelu “Planet Hollywood” dijeli sobu sa predstavnicom Srbije.

Andrei Radonjić može obezbijediti ulazak u polufinale ukoliko sakupi dovoljan broj glasova

Ona se pohvalila i da je sa ostalim djevojkama imala priliku i da večera u čuvenom hotelu “Caesar's Palace”, a iskoristila je priliku da pozdravi sve one koji je podržavaju.

“Nadam se da ću dobro predstaviti Crnu Goru i da će svi biti zadovoljni mojim trudom”, poručila je ona.

Andrei Radonjić može obezbijediti ulazak u polufinale ukoliko sakupi dovoljan broj glasova, na svom profilu na oficijalnoj stranici takmičenja za mis Univerzuma.

Finalno veče i proglašenje pobjednice biće održano 19. decembra u Las Vegasu.