Majk Tajson zatekao suprugu sa Bredom Pitom u krevetu

"Bio sam u neredu. Bio sam svinja, navučen na kokain", kazao je za "Yahoo! Sports"
202 pregleda 12 komentar(a)
Majk Tajson, Foto: Milliondollartattoo.com
Majk Tajson, Foto: Milliondollartattoo.com
Ažurirano: 03.12.2012. 20:39h

Kultni bokser Majk Tajson priznao je da je 2010. pristao da igra karikaturu samog sebe u filmu "The Hangover" kako bi imao para za drogu. A sada je otkrio da je bio navučen na kokain dok je snimao svoju kameo ulogu u hit filmu.

"Bio sam u neredu. Bio sam svinja, navučen na kokain", kazao je za "Yahoo! Sports".

"Svi su sigurno provalili i znali za to, jer sam bio toliko loše da nisam mogao ni da pričam", kaže on i dodaje da mu je upravo učestvovanje u originalu i nastavku "Hangovera" pomoglo da se riješi svog problema.

"Ti ljudi su sjajni. Čuvali su mi leđa, pomagali kad god treba i to veoma cijenim. A zatim su me pitali da ponovo igram u nastavku filma", otkrio je on.

Prije pet godina bokser je uhapšen i osuđen zbog posjedovanja kokaina i prijavio se na kliniku za odvikavanje.

On je takođe pričao medijima o ljubavnom trouglu u kojem su se našli on, njegova bivša žena Robin Givens i tada još ne toliko popularni Bred Pit.

Kada se 1988. oženio sa Robin Tajson je bio "težak" 50 miliona dolara. Tri mjeseca kasnije ona je tražila razvod i obeštećenje od 10 miliona dolara, a mnogi smatraju da se upravo zbog toga i udala. Robin je prije toga bila u vezi sa Bredom Pitom i Edijem Marfijem.

"Bili smo u procesu razvoda, ali sam svaki dan prije nego odem do advokata da mu pričam kako je ona svinja i lopov, dolazio kod nje da bismo imali seks. Jednom prilikom sam tamo zatekao Breda. Poludio sam. Htio sam svašta da mu uradim. Trebalo je da mu vidite facu", kazao je Tajson.

Bonus video: