Polivanje mlijekom na neobičnim mjestima

Grupa koja je započela trend polivanja mlijekom u javnosti, sačinjena je od studenata fakulteta u Njukaslu
68 pregleda 1 komentar(a)
polivanje mlijekom, Foto: Screenshot
polivanje mlijekom, Foto: Screenshot
Ažurirano: 26.11.2012. 12:20h

Snimci studenata koji se polivaju mlijekom po glavi na javnim mjestima postali su pravi hit na internetu, a ovaj sumanuti i potpuno uzaludni trend širi se kao požar među mlađom populacijom.

Ovaj trend brzo se proširio na ostale studentske gradove širom Velike Britanije

Grupa koja je započela trend polivanja mlijekom u javnosti, sačinjena je od studenata fakulteta u Njukaslu, a video koji su postavili na internet u prošli ponedjeljak za manje od nedjelju dana imao je preko 30.000 pregleda.

Ovi mladi ljudi uopšte ne mare gdje će sebi prosuti mlijeko po glavi, pa to rade ispred pabova, na prometnim raskrsnicama, na drvetu, nasred puta...

Sve počelo kao šala

Tom Moris (22) koji stoji iza cijele ove ideje kaže da je sve počelo kao šala, te da je video prvobitno bio namijenjen prijateljima na Fejsbuku.

Dok jedni smatraju da je ovo samo prolazna ludost mladih, drugi su mišljenja da je u pitanju oholost

Kada su on i drugovi sa kojima je izveo ovu akciju vidjeli kakve su reakcije, riješili su da cijelu priču prošire, pa su se snimali na različitim lokacijama.

Ovaj trend brzo se proširio na ostale studentske gradove širom Velike Britanije, a studenti se utkruju čiji će video biti originalniji, opasniji i smješniji kada je u pitanju izbor lokacije na kojoj se polivaju mlijekom.

Dok jedni smatraju da je ovo samo prolazna ludost mladih, drugi su mišljenja da je u pitanju oholost i nepromišljeno bacanje novca.

Pogledajte neka od zabilježeni polivanja mlijekom.

Bonus video: