Crnogorska ljepotica uskoro kreće na takmičenje u Las Vegas

“Radujem se zabavnim parkovima, obilasku grada i upoznavanju drugih djevojaka", kaže Andrea Radonjić
74 pregleda 5 komentar(a)
Andrea Radonjić, Foto: Zoran Đurić
Andrea Radonjić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 23.11.2012. 18:05h

Prva pratilja mis Crne Gore, Andrea Radonjić već nekoliko nedjelja se priprema za izbor za “Mis univerzuma” koji će se 19. decembra održati u Las Vegasu. Nedavno je u Beogradu napravila oficijalne fotografije koje su potrebne za ovo takmičenje, ali i isprobavala haljine koje će tamo nositi. Ipak, još ne zna kada će otići u SAD.

"Las Vegas je poznat po tome, pa ću okušati sreću”

“U Las Vegasu moram biti 2. decembra, ali još ne znam kada tačno krećem, jer sve zavisi od toga kada ću dobiti vizu”, objasnila je Radonjić, koja će sa ostalim djevojkama boraviti u hotelu “Planet Hollywood”.

“Radujem se zabavnim parkovima, obilasku grada i upoznavanju drugih djevojaka. To je mi se najviše svidjelo i na prethodnom takmičenju (izbor za Miss Tourism International održan u Kini krajem 2011)”, kaže prva pratilja.

Sreća u Las Vegasu

Na pitanje da li će iskoristiti boravak u Las Vegasu kako bi posjetila čuvene kockarnice, ona uz smijeh odgovara da u javnosti mora reći da neće.

"Od kako sam bila mala, želja mi je da se bavim novinarstvom"

“Pokušaću. Las Vegas je poznat po tome, pa ću okušati sreću”, kaže i obećava da neće prokockati lentu.

Kako pravila takmičenja nalažu svaka djevojka iz svoje zemlje mora donijeti tradicionalni poklon, a crnogorska ljepotica se dvoumi između dva.

“Biće to ili ikona najveće svetinje manastira Ostrog ili maketa Njegoševe Biljarde”, otkriva Radonjić.

Bavi se novinarstvom i radi sa konjima

Ona je u svom predstavljanju na oficijalnoj stranici takmičenja za Mis univerzuma, kazala da se bavi novinarstvom i da radi sa konjima.

“Kolokvijume koji su u toku takmičenja polagaću prije ili poslije odlaska"

“Radim kao voditelj na Televiziji Pink u emisiji o turizmu i održivom razvoju. Od kako sam bila mala, želja mi je da se bavim novinarstvom, međutim trenutno studiram na Pravnom fakultetu i ne mogu da odlučim koja profesija mi je draža, ali u svakom slučaju šta mi bude bolje išlo time ću se baviti”, objašnjava ona.

Studentkinja prava iskoristila je priliku da se zahvali profesorima koji su joj izašli u susret, jer zbog odlaska na takmičenje neće moći da prisustvuje ispitima.

“Kolokvijume koji su u toku takmičenja polagaću prije ili poslije odlaska, dok ću završne ispite polagati u terminu za popravni”, dodaje ona.

Rizikovala život da spase djevojčice

Na oficijalnoj strani organizacije “Mis univezuma” svaka kandidatkinja navodi nekoliko interesantnih podataka o sebi, tako smo otkrili da je Andrea Radonjić od utapanja spasila sestru i drugaricu.

"Uhvatila ih je panika i to niko nije vidio osim mene”

“To se desilo na Vidovdan prije sedam godina. Bili smo pod manastir Ostrog i nakon toga smo odlučili da svratimo na roštilj. Moja najmlađa sestra obožava da pliva u rijeci, pa je sa drugaricom ušla u vodu”, objašnjava Radonjić.

Ona dodaje da je sve bilo u redu do trenutka kada su šestogodišnje djevojčice ugledale vodene zmije.

“Uplašile su se i odlučile da zaobiđu drvo koje im se našlo na putu. U tom trenutnku je brana puštena i podigao se nivo vode, pa ih je rijeka ponijela. Uhvatila ih je panika i to niko nije vidio osim mene”, prisjeća se Radonjić koja je tada uskočila u vodu.

“Držala sam ih, dok nije stigla majka djevojčice koja ih je izvukla, ali je tada mene voda ponijela. Najsmješnije je što je moja majka koja je profesionalni plivač, gledala sve sa obale i nije mogla da mi pomogne, ali mi je davala instrukcije u kojem pravcu da plivam”, kaže prva pratilja mis Crne Gore.

Bonus video: