Beograd čeka Džej Lo: Predsjednički apartman, bijele ruže, đakuzi...

Dženifer Lopez je beogradskoj publici poručila da se spremi za eksploziju emocija i strasti
75 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 19.11.2012. 17:36h

Tokom boravka u Beogradu, Dženifer Lopez će odsjesti u predsjedničkom apartmanu hotela "Metropol Palas".

Kako javljaju Novosti, pjevačica će na raspolaganju imati 140 kvadrata, a u svakoj prostoriji će se nalaziti po 100 bijelih ruža.

Dženifer je, navodno, sama odabrala hotel u kojem će odsjesti, jer je prije mjesec dana od organizatora koncerta u Srbiji tražila da joj se dostavi spisak hotela i privatnih vila na Dedinju.

Prije nekoliko dana, odlučila je, ipak, da odsjedne u luksuznom predsjedničkom apartmanu tek renoviranog "Metropola", čije osoblje s nestrpljenjem čeka da ugosti jednu od najvećih svjetskih muzičkih zvijezda današnjice.

"Za Dženifer i njenu porodicu je spreman predsjednički apartman od 140 kvadrata koji ima salu za sastanke i veliki đakuzi u kupatilu. Ispred apartmana biće specijalno obezbjeđenje, a u svakoj prostoriji će se nalaziti po 100 bijelih ruža", kako je Dženifer zahtijevala.

Ovaj apartman, u kome su svojevremeno odsijedali Sofija Loren, Elizabet Tejlor, Luj Armstrong, Kirk Daglas i Robert de Niro, dizajnirala je "MKV" kompanija iz Londona - navodi se u saopštenju organizatora koncerta "Skaj mjuzika".

Dženifer Lopez je beogradskoj publici poručila da se spremi za eksploziju emocija i strasti, a spekuliše se da u Beograd dovodi svoju djecu - blizance Maksa i Emu, kao i partnera Kaspera Smarta.

Latino diva u srpsku prijestonicu stiže privatnim avionom, na dan koncerta u popodnevnim satima, a ko će sve biti u njenoj pratnji, organizatori drže u strogoj tajnosti.

Galerija

Bonus video: