Top Hill u trci za titulu najboljeg noćnog kluba na svijetu

Ceremonija dodjele priznanja, koja se poredi sa dodjelom Oskara u filmskoj industriji, biće održana 8. novembra u Grimaldi dvorani
148 pregleda 19 komentar(a)
Ažurirano: 01.11.2012. 08:33h

Poznata budvanska diskoteka Top Hill, pored dva noćna kluba iz Majamija, i po jednog iz Njujorka, Dubaija, Moskve i sa Mikonosa, nominovana je za izbor najboljeg noćnog kluba na svijetu Best Night Club Global 2012).

Pobjednik će biti proglašen u Monaku, na najvećoj svjetskoj konferenciji i klupskom festivalu Monaco International Clubbing show MISC. Festival, koji će biti održan od 7. do 9. novembra bavi se klabingom i njegovim pratećim sadržajima.

Dosadašnji dobitnici ove nagrade su klub Soho Rooms iz Moskve i Gotha iz Kana.

Ceremonija dodjele priznanja, koja se poredi sa dodjelom Oskara u filmskoj industriji, biće održana 8. novembra u Grimaldi dvorani. Prošlogodisnju nagradu za najbolji noćni klub na svijetu uručio je princ Albert od Monaka i ona se smatra najvažnijom na festivalu.

Nominaciju Top Hilla, u kojem su nastupale zvijezde svjetske DJ scene Stiv Anđelo, Rodžer Sančez, Fed le Grand, Sander van Dorn i drugi, inciralo je Udruženje vlasnika noćnih kubova svijeta, kao i poznati DJ-evi.

"Nominacija nas nije iznenadila s obzirom na reakcije poznatih DJ-eva koji su nastupali kod nas i njihovu fascinaciju najvećom klupskom instalacijom na svijetu. Tu prije svega mislimo na binu visoku 14 metara i impresivnu klupsku produkciju. Takođe je bitan momenat i publike koja je veoma zahvalna za DJ evente, kao i svi ostali činioci koji rangiraju noćni klub", saopštio je za Vijesti menadžment Top Hilla.

Na festivalu u Monaku, između ostalih biće dodijeljena i NRJ DJ nagrada, najvažnije francusko DJ priznanje koje će se nadmetati Dejvid Geta, Swedish House Mafia, Avicii, Axwell i Afrojack koji će takođe biti prisutni na ovom festivalu.

Galerija

Bonus video: