Brazilka prodala nevinost za 780.000 dolara

"Ako to uradite samo jednom u životu onda niste prostituka", rekla je dvadesetogodišnja Brazilka
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.10.2012. 10:18h

Studentkinja iz Brazila Katarina Migliorini prodala je svoju nevinost na internet aukciji za 780.000 dolara, a od tog novca sagradiće stanove siromašnim porodicama.

Japanac po imenu Natsu uspio je da svojom ponudom pobijedi jaku konkurenciju, Džeka Milera i Džeka Rajta iz Amerike, kao i Indijca Rudru, kako bi osigurao sastanak sa 20-godišnjom Katarinom.

Katarinina internet ponuda izazvala je reakcije širom svijeta. Nju će takođe pratiti ekipa snimatelja koja će napraviti dokumentarni film “Virgins Wanted”.

Film “Virgins Wanted” takođe prati i muškarca Aleksandra, koji je svoju nevinost prodao Brazilki Neni Bi

"Shvatila sam ovo kao dobar posao. Imam priliku da putujem, da budem na filmu i plus da zaradim. Ako to uradite samo jednom u životu onda niste prostituka, kao što kad napravite jednu fotografiju ne znači da ste fotograf. Ova aukcija je posao. Ja sam romantična djevojka i vjerujem u ljubav. Ali će ovo definitivno biti promjena i za mene", rekla je Katarina.

Ona će biti intervjuisana prije i nakon susreta sa pobjednikom aukcije. Jedan od uslova koje je postavila je da se ne koriste seksi igračke i da je kondom obavezan. Natsu će takođe biti testiran na polno prenosive bolesti.

Film “Virgins Wanted” takođe prati i muškarca Aleksandra, koji je svoju nevinost prodao Brazilki Neni Bi za 3.000 dolara.

Galerija

Bonus video: