Sve češće svađe

Kraj ljubavi: Bred napustio Anđelinu

Anđelina strahuje da će je Bred prevariti i stalno ima nekontrolisane izlive bijesa, tvrdi sajt „Showbiz Spy“
0 komentar(a)
Bred Pit Anđelina Džoli, Foto: Movie.com
Bred Pit Anđelina Džoli, Foto: Movie.com
Ažurirano: 23.02.2019. 01:54h

Vjenčanje holivudskog para Anđeline Džoli i Bred Pita je pod znakom pitanja. Glumci su se žestoko posvađali jer je Anđelina nesnosno ljubomorna i stalno „zvoca“ Bredu jer se sve češće drogira i pije.

Naime, Anđelina strahuje da će je Bred prevariti i stalno ima nekontrolisane izlive bijesa, tvrdi sajt „Showbiz Spy“. Pošto su se nedavno posvađali Bred je ostavio Anđelinu.

"Iako Bred stalno negira da koristi drogu, Anđelina je uvjerena da povremeno iza njenih leđa puši marihuanu, pa čak i da uzima teže opojne droge. Smeta joj to što on stalno pije. Pošto su se posvađali Bred je napustio njihov dom u Francuskoj", otkriva izvor blizak holivudskom paru za sajt „Showbiz Spy“.

Nemiri unutar porodice Džoli-Pit doveli su do toga da se već uveliko šuška da vjenčanja neće ni biti.

Nemiri unutar porodice Džoli-Pit doveli su do toga da se već uveliko šuška da vjenčanja neće ni biti

Tokom priprema za svadbu Anđelina je Bredu postavila ultimatum: „Ili ja, ili droga“. Tražila je čak da ode u centar za odvikavanje od droge, ali on je to odbio.

Da situacija može biti još gora, govori činjenica da Anđelina „ispira mozak“ Pitu jer je previše ljubomorna. Ona strahuje da će se njen izabranik „posvetiti“ nekoj drugoj djevojci na snimanju reklame za Šanel, čije je zaštitno lice postao nedavno.

"Ona je sama svjesna kako se holivudski ljepotan ponaša kada mu dosadi u vezi", kazao je izvor.