ODUŽIO SE RAZVOD

Demi Mur i Ešton Kučer ne uspijevaju da podjele pare

Kučer, koji je trenutno najplaćeniji glumac na televiziji, odbija da bivšoj supruzi plati obeštećenje
1 komentar(a)
Ažurirano: 22.10.2012. 19:01h

Demi Mur i Ešton Kučer nisu zajedno više od godinu dana, međutim nijedno od njih dvoje još nije podnijelo zahtjev za razvod, ali privatno rade na dogovoru o finansijskom poravnanju, prenosi Radaronline.

Prema novim šuškanjima, nekadašnji srećan par bi uskoro mogao da se nađe pred sudijom, gdje bi se borio za novac, ali advokati obje strane pokušavaju da se nagode van sudnice i očiju javnosti.

U svakom slučaju postoje nagovještaji da će razvod postati veoma težak, jer Kučer, koji je trenutno najplaćeniji glumac na televiziji, odbija da bivšoj supruzi plati obeštećenje.

“Još nisu postigli dogovor oko novca, zato što je Ešton zaradio znatno više tokom posljednjih godina njihovog braka i ne želi da joj plati poravnanje”, kazao je izvor New York Postu.

Ukoliko se pregovori previše oduže, prema riječima drugog izvora, rasprava bi mogla eksplodirati pred javnošću, a glasine da se bivši par raspravlja oko novca kruže već četiri nedjelje.

Kučer se trenutno zabavlja sa koleginicom Milom Kunis sa kojom je sarađivao u seriji “Vesele sedamdesete”, a uprkos pričama koje govore da je Mur očajna zbog nove romanse svog bivšeg muža, ona izgleda bolje nego ikada.