Predsjednik u akciji: Obama pokušava da pomiri pjevačice

"Mislim da su obije izvanredne umetnice i da će umjeti da krenu naprijed i prevaziđu to"
1 komentar(a)
Ažurirano: 17.10.2012. 13:15h

Američki predsjednik Barak Obama umiješao se u svađu koja je nedavno izbila između sudija TV takmičenja "Američki idol", pop pjevačica Maraje Keri i Niki Minaž.

Početkom mjeseca na interenetu se pojavio snimak Minažove kako urla na Maraju Keri i prijeti joj tokom pjevačkog takmičenja. Snimak je izazvao veliko interesovanje javnosti, a Minaž je kasnije demantovala da je prijetila da će "upucati" Kerijevu.

Predsjednik SAD je u utorak u intervjuu Majami radiju rekao da je "uvjeren da će njih dvije to uspjeti da izglade".

Producenti "Idola" takođe su se oglasili tim povodom rekavši da je riječ o "izolovanom incidentu"

"Ja sam za zajedništvo i rad na zajedničkom cilju. Mislim da su obije izvanredne umetnice i da će umjeti da krenu naprijed i prevaziđu to", dodao je Obama.

Obama je rekao i da je Maraja Keri "divna dama" koju odlično poznaje, a da na svom ajpodu ima sve pjesme mlade Niki Minaž, koju lično ne poznaje.

Oskarovka i nekadašnja takmičarka u "Američkom idolu" Dženifer Hadson nedavno je prokomentarisala da je uvjerena da je svađa bila namještena kako bi se privukla publika.

Producenti "Idola" takođe su se oglasili tim povodom rekavši da je riječ o "izolovanom incidentu" i da nova postava sudija radi fantastično.

Galerija

Bonus video: