Šta je sve Anđelina Džoli branila Bredu Pitu dok su bili u braku?

Posjećivanje žurki i slavlje sa kolegama do ranih jutarnjih sati nije bila stvar u kojoj je Pit mogao uživati tokom braka
368 pregleda 6 komentar(a)
Bred Pit, Anđelin Džoli, Foto: Shutterstock
Bred Pit, Anđelin Džoli, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 11.06.2018. 18:14h

Jedna od najljepših žena i glumica svijeta Anđelina Džoli nikako se nije mogla riješiti nekih "demona" i supruga, popularnog glumca Breda Pita, držala je na vrlo kratkoj uzici.

Jedno od rigoroznih pravila koje je morao da poštuje, naravno, bila je zabrana bilo kakvog kontakta sa bivšom suprugom Dženifer Aniston, piše hrvatski RTL.

Takođe, posjećivanje žurki i slavlje sa kolegama do ranih jutarnjih sati nije bila stvar u kojoj je Pit mogao uživati tokom braka. Anđelini se nije sviđala ideja da on "visi okolo" s drugim zvijezdama i ograničila mu je broj društvenih događanja na kojima je smio prisustvovati.

Pit i Dženifer Aniston imali su mnoštvo prijatelja parova s kojima su se družili. Bred je bio poznat u Holivudu kao vrlo popularan prijatelj koji se volio družiti, no Anđelina nije bila ljubiteljica toga. Prema nekim izvorima, nije uživala niti provoditi vrijeme s njegovim prijateljima niti se družiti s njihovim ženama. Tako je npr. Bredov nekad najbolji prijatelj Džordž Kluni saznao o Bredovom razvodu od novinara.

Jedna od prednosti slavnih je što mogu otići na odmor i posjetiti egzotična mjesta skoro kada god to požele. No, Bredu i Anđelini putovanje je bilo više od hobija. On je pokušao da njihova djeca probaju tradicionalno školovanje i upišu se u normalnu školu, no Anđelina je insistirala da stalno svi budu „spakovani“ i angažovala tone tutora koji bi na bilo kojem mjestu na svijetu edukovali njihovu djecu. Oni su bili porodica koja je vječno na putu, i kako bi ostao sa suprugom i djecom, Bred nije imao izbora osim da prihvati taj nomadski stil života.

"Ako je neko jednom nekog prevario, prevariće i vas" bila je takođe mora koja je stalno mučila popularnu glumicu. Kao glumac, Pit je oduvijek radio s prekrasnim glumicama. Kako Anđelina najbolje zna da se hemija može brzo roditi iza kamera, stalno je pokušavala prisiliti supruga da ograniči broj uloga u filmovima u kojima bi mu partnerke bile lijepe žene.

Bonus video: