Kako se predbračnim ugovorima štite bogataši Njujorka

Uslovljeni abortusi u slučaju trudnoće, kao i četiri domaća kuvana jela sedmično, samo su neki od uslova da biste se udale za neke od najbogatijih muškaraca Njujorka
0 komentar(a)
vjenčanje, Foto: Shutterstock.com
vjenčanje, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 27.09.2012. 11:43h

Bogati muškarci iz Njujorka su smislili način kako da stanu na kraj sponzorušama koje misle da, ako se bogato udaju, više ne moraju da ispunjavaju želje svom suprugu.

Okupili su najbolje advokate i zapisali svoje želje, među kojima i ona da se ne svira klavir ukoliko je suprug kod kuće, koliki su novčani bonusi ako je drugi partner uhvaćen u varanju, pa i sporazum o prekidu trudnoće.

"Oni pokušavaju da ispune sve svoje hirove", rekao je advokat Robert Načšin za The New York Post.

Jedan je par čak dogovorio novčani bonus ukoliko se jedan od partnera previše ugoji. Partner koji više ne pazi na svoje tijelo, drugome mora da plati do 10.000 dolara. Suprug je čak pristao da ženi isplati isti iznos ako njegov struk premaši dogovoreni obim.

Jedan suprug je odredio da mora da ima četiri puta nedjeljno svježe pripremljen ručak ili gospođa gubi pravo na džeparac, drugi je tražio da njegova žena ne smije da krati svoju kosu, a treći je naredio da njegova žena mora da abortira ako je trudna, a on više ne želi da ima djecu.

Vjerovatno jedan od čudnijih uslova je i zabrana ženi da razgovara sa starim poznanikom na ulici ili u restoranu.

Skoro svi ugovor imaju klauzulu o kaznama za varanje, a mnogi muškarci priznaju da su onda kada su planirali vjenčanje, planirali i razvod.

Bonus video: