Ćerka Elvisa Prislija postaje farmer

"Stanovnici Kalifornije opsjednuti su sami sobom. Živjela sam 17 godina u istom komšiluku i tokom svih tih godina nijesam se zbližila ni s jednim komšijom", izjavila je pjevačica
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.09.2012. 23:03h

Ćerka Elvisa Prislija odlučila je da započne novi život na svom imanju u engleskom Vest Sjuseksuus. Četrdesetčetvorogodišnja Liza Meri Prisli i njen suprug Majkl Lokvud počeli su izgajati ovce. Stočarstvo se jako dopalo i njihovim trogodišnjim blizankinjama Harper i Finli.

"Otkako se preselila u Veliku Britaniju, Liza sve više vremena provodi izvan kuće. Prije nekoliko nedjelja na njeno imanje stigle su ovce. Želi da njena djeca imaju zdravo djetinjstvo i da znaju što znači raditi na zemlji", rekao je izvor za magazin The Sun.

Liza Meri ne krije da joj je život u Britaniji puno draži od onog u Kaliforniji, jer su ljudi topliji i prijateljski raspoloženi.

"Stanovnici Kalifornije opsjednuti su sami sobom. Živjela sam 17 godina u istom komšiluku i tokom svih tih godina nijesam se zbližila ni s jednim komšijom", izjavila je pjevačica.

Bonus video: