Ovaj mladić je prešao 8.000 km u potrazi za djevojkom koju jedva poznaje

"Ako nam je suđeno, siguran sam da ću je pronaći"
50 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.09.2012. 14:06h

Jedan zaljubljeni Kanađanin odlučio je da pronađe djevojku u koju se zaljubio do ušiju i to nakon što je sa njom razgovarao samo dva minuta.

Zbog irske ljepotice koju je upoznao prošle godine u Enistimonu, zubar Sandi Kroker dosad je prešao 8.000 kilometara, prenosi Daily Mail.

"Stali smo u Enistimonu kako bismo pojeli nešto. Primijetio sam je u restoranu, bila je na odlasku i morao sam nešto da joj kažem. Pitao sam je u kojem se smjeru nalaze 'Cliffs of Moher'. Tog sam dana odlazio iz Irske pa mi nije baš bilo smisleno da je pozovem na sastanak. Nakon što je otišla, shvatio sam da sam pogriješio. Sve što sad želim jeste da je pronađem", kaže ovaj mladić.

Kad se vratio u Kanadu, Sandi nije mogao da prestane da razmišlja o crvenokosoj ljepotici. Zato je prošlog mjeseca odlučio da se vrati u Irsku i tu provede mjesec dana intenzivno tragajući za njom.

"Ako nam je suđeno, siguran sam da ću je pronaći", tvrdi Sandi, koji je svoje podatke, u slučaju da mu se djevojka javi, ostavio na stranicama "Travel-bug-4u".

Bonus video: