Rastali se Jelena Janković i Mlađan Janović

Mlađan je kao i obično ljeto proveo u rodnom Kotoru, ali je tamo viđen u zagrljaju nove, javnosti nepoznate djevojke
728 pregleda 0 komentar(a)
Mlađan Janović, Jelena Janković, Foto: Zbrka.com
Mlađan Janović, Jelena Janković, Foto: Zbrka.com
Ažurirano: 18.09.2012. 09:56h

Jelena Janković i Mlađan Janović su raskinuli, a razlog za rastanak su brojne obaveze zbog kojih nisu stizali da se viđaju.

"Njih dvoje više nisu zajedno, a glavni razlog za raskid je razdvojenost zbog poslovnih obaveza. Dok Jelena putuje po svijetu zbog teniskih turnira, Mlađan je uglavnom u Italiji, gdje igra za klub Savona, zbog čega su se sve rjeđe viđali. Prije nekoliko mjeseci shvatili su da je bolje da se rastanu nego da muče jedno drugog pokušavajući da održe takvu vezu. Rastali su se bez teških riječi i odlučili da budu prijatelji", rekao je neimenovani izvor blizak paru za dnevni list Press.

Mlađan je kao i obično ljeto proveo u rodnom Kotoru, ali je tamo viđen u zagrljaju nove, javnosti nepoznate djevojke. Osim toga, ovo je i prvo ljeto da Jelena nije dolazila u Kotor, iako je duži niz godina bila redovna gošća.

Mlađan i Jelena su vezu započeli na Olimpijadi 2008. godine u Pekingu, o čemu je teniserka otvoreno pričala, a i vaterpolista nije krio oduševljenje zbog Džej Džej.

Oboje su u nekoliko navrata izjavljivali da im je ljubav veoma bitna i za poslovne uspjehe i da su jedno drugom velika podrška.

Bonus video: