Lari Flint protiv republikanaca: Milion za informacije o Romnijevim finansijama

Flint je više puta javno nudio nagrade za informacije kojima može ocrniti republikance, posebno one koje se tiču njihovih bračnih nevjerstava
233 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 09.09.2012. 09:37h

Osnivač pornografskog časopisa "Hustler" i samoproglašeni borac za slobodu govora Lari Flint ponudio je milion dolara onome ko mu otkrije finansijske podatke republikanskog predsjedničkog kandidata Mita Romnija.

Flint (69) je objavio ponudu u oglasu na cijeloj stranici u nedjeljnom izdanju dnevnog lista "The Washington Post", a isti će biti objavljen u izdanju lista "USA Today" u utorak 11. septembra.

Milion dolara se nudi za dokumentovani dokaz o Romnijevom neprijavljenom povratu poreza i pojedinostima o njegovoj of-šor imovini, bankovnim računima i poslovnim partnerstvima.

Romni još nije objavio svoje finansije za 2012. godinu.

"Što skriva?", kaže se u tekstu.

Romni još nije objavio svoje finansije za 2012. godinu

"Možda ćemo sad saznati", dodaje se uz navedenu i-mejl adresu i broj telefona na koje svako s nekom informacijom može dobiti Flinta.

Flint, koji je registrovani demokrata, već više puta je javno nudio nagrade za informacije kojima može ocrniti republikance, posebno kad su u pitanju one koje se tiču njihovih bračnih nevjerstava.

Galerija

Bonus video: