Ride Crew od žirija dobio tri "Da"

“Planiramo nešto drugačije i atraktivnije za publiku. Trudićemo se da dođemo do finala i nadamo se da ćemo naći salu za treninge"
2 komentar(a)
Ažurirano: 08.09.2012. 15:34h

Članovi brejkdens sastava “Ride Crew”, koji su prošli audiciju za ovogodišnje izdanje šoua “Ja imam talenat”, juče su se putem Facebook stranice, pohvalili novim uspjehom.

“Tri “Da” za 'Ride crew'! Žiri ostao bez komentara. Nadamo se daljem prolazu u polufinale”, napisali su oni nakon uspješnog prolaska prvog kruga u rijaliti emisiji “Ja imam talenat”.

U ovom dijelu takmičenja, ocjenjuje ih tročlani žiri, a “Da” je znak za prolazak.

“I pored toga što smo očekivali dalji prolaz, iznenadili smo se reakcijom žirija. Ostali su bez teksta i bez ikakvog komentara su rekli da idemo dalje”, pohvalio se Edini Idrizović, član brejkdens sastava.

On je otkrio da su se za nastup u Beogradu spremali samo tri dana, jer nisu bili u mogućnosti da duže vježbaju.

“Osmislili smo koreografiju i nadamo se da ćete biti u mogućnosti da je vidite. Organizovali smo se tako što sam ja došao u Podgoricu, a potom smo svi otišli u Bar, gdje smo i trenirali”, kaže Idrizović, koji je iz Bijelog Polja, dok su njegovi drugovi iz Podgorice.

“Treninzi su se održavali u sali plesnog kluba 'Elyte' i ovom prilikom se zahvaljujemo Nenadu Gvozdenoviću, koji nam je pomogao oko muzike i ustupio nam salu da bismo osmislili i uvježbali koreografiju za ovo takmičenje”, ispričao je Idrizović, koji se u prethodnom intervjuu za “Vijesti” požalio kako u Crnoj Gori, nema prostora za ovu profesiju.

On i njegovi drugovi, Rašo Popović , Ivan Vuković i Damjan Micković, još nisu počeli pripreme za sljedeći nastup, ali planiraju da se time pozabave čim stignu u Crnu Goru.

“Planiramo nešto drugačije i atraktivnije za publiku. Trudićemo se da dođemo do finala i nadamo se da ćemo naći salu za treninge i da ćemo imati mogućnosti da treniramo duže za drugi nastup”, objasnio je Edin Idrizović.

Ipak, tri Da od žirija ne znače siguran prolaz, jer će sudije, Aleksandar Tasovac, Nataša Ninković i Ivan Bosiljčić, nakon završetka prvog kruga, na osnovu video snimka nastupa izdvojiti najbolje i pružiti im priliku da svoje umijeće drugi put predstave pred publikom.

Bonus video: