zbogom, tome!

Kruz napustio Crnu Goru: Htio da bude sam u hotelu

Iz hotela je "Vijestima" potvrđeno da je Kruz napustio Crnu Goru privatnim avionom sa tivatskog aerodroma
50 komentar(a)
Tom Kruz, Foto: Facebook
Tom Kruz, Foto: Facebook
Ažurirano: 02.09.2012. 18:21h

Holivudska zvijezda, glumac Tom Kruz, koji je danas u popodnevnim satima doputovao jahtom “Lady S”, nakon kraćeg zadržavanja u Bokotorskom zalivu, napustio je Crnu Goru nakon 19 sati.

Poznati glumac koji je sa prijateljima prethodnih dana boravio na odmoru u Hrvatskoj, gdje je doputovao privatnim avionom u Split, a potom obišao Hvar i Zadar, prvobitno je trebalo da odsjedne u eksluzivnom hotelu Forza Mare u Dobroti, ali je došlo do promjene plana.

Iz menadžmenta hotela Forza Mare "Vijestima" je rečeno da je uslov poznatog glumca bio da u hotelu bude sam.

"S obzirom da su kapaciteti hotela već ranije popunjeni, nijesmo mogli u tako kratkom vremenskom roku, udovoljiti ovakvom zahtjevu", saopšteno je iz hotela.

Holivudska zvijezda je ipak uživala u kulinarskim specijalitetima hotela Forza Mare, jer mu je, na njegov zahtjev, hrana dostavljena na jahti

Međutim, holivudska zvijezda je ipak uživala u kulinarskim specijalitetima hotela Forza Mare, jer mu je, na njegov zahtjev, hrana dostavljena na jahti gdje je sa prijateljima večerao, a nakon toga se zaputio ka Tivtu.

Iz hotela je "Vijestima" potvrđeno da je Kruz napustio Crnu Goru privatnim avionom sa tivatskog aerodroma.

Luksuzna jahta za bogataše, "Lady S", kojom je Kruz krstario hrvatskim i crnogorskim morem, izgrađena je 2006. godine, dugačka je 70 metara, kapaciteta 16 putnika i 22 člana posade.

Preporučujemo za Vas