Viktorija Bekam pala u depresiju

Ketrin i Dejvid demantovali su te navode u medijima, ali iako ni sama Viktorija ne vjeruje u njih, strahuje da bi njihova djeca mogla to čuti
62 pregleda 3 komentar(a)
viktorija bekam, Foto: Madame.lefigaro.fr
viktorija bekam, Foto: Madame.lefigaro.fr
Ažurirano: 28.08.2012. 18:21h

Nekadašnja članica grupe Spice Grls Viktorija Bekam pala je u depresiju, nakon što je na Twitteru prosuta informacija da njen suprug Dejvid Bekam ima aferu s operskom pjevačicom Ketrine Dženkins.

Ketrin i Dejvid demantovali su te navode u medijima, ali iako ni sama Viktorija ne vjeruje u njih, strahuje da bi njihova djeca mogla to čuti.

"Viktorija i Dejvid u ovoj situaciji stoje čvrsto zajedno, i ona ne vjeruje u novi trač. Ipak, ovog puta su je upravo tračevi slomili, a nije lako ni Dejvidu. Najviše ih muči to što bi njihova djeca mogla da saznaju, a to Viktoriju izjeda. Pokušavaju izbjeći stvaranje sapunice oko toga kako bi se sve što prije smirilo, Viktorija je posebno ljuta zbog toga što je Ketrin sve te tračeve demantovala putem Twittera", izjavio je izvor blizak paru, dodajući da su Viktorija i Dejvid zajedno prošli mnogo toga i međusobno se jako vole.

Inače, ovo nije prvi put u 13 godina koliko traje njihov brak, u javnosti se plasira takva priča, ali su sada njihova djeca dovoljno velika da te informacije mogu da vide na Internetu ili televiziji, ili što je još gore, čuju u školi.

Bonus video: