Oštra osuda paparaca: Što se dogodi u Vegasu - ostaje u Vegasu

"Pozivamo vas da okrenete leđa osobama koje su snimile princa Harija. Bojkotovaćemo svaki događaj na koji oni budu pozvani. Više ne želimo da imamo išta sa njima"
0 komentar(a)
Ažurirano: 27.08.2012. 11:15h

Grad Las Vegas osudio je autore fotografija princa Harija golog zajedno s razgolićenim prijateljima dok se zabavlja na odmoru u američkoj prijestonici kocke.

"Ono što se događa u Las Vegasu mora da ostane u Las Vegasu", podsjeća oglas na cijeloj stranici objavljen u dnevniku "USA Today" od petka.

"Grad grijeha" namjerava to i da ostane.

"One koji su se ogriješili o prijatelje u Las Vegasu, žestoko osuđujemo", piše u crno-bijelom oglasu koji poziva da se na Internetu potpiše "pravilnik" ponašanja u noćnom životu Las Vegasa.

Na stranici visitlasvegas.com svako ko učestvuje u ludim zabavama mora da obeća da "neće ništa slati, objavljivati, pričati, pisati" vezano za "razuzdane trenutke"

Na stranici visitlasvegas.com svako ko učestvuje u ludim zabavama mora da obeća da "neće ništa slati, objavljivati, pričati, pisati" vezano za "razuzdane trenutke".

"Pozivamo vas da okrenete leđa osobama koje su snimile princa Harija. Bojkotovaćemo svaki događaj na koji oni budu pozvani".

Više ne želimo da imamo išta sa njima", piše u poruci koja završava pozivom: "Ko je sa nama?"

Kako piše na stranici, 91.900 osoba već je potpisalo čuveni pravilnik šutnje.

Bonus video: