SVADBA SNOVA

Tatijana i Nenad se vjenčali na planini na kojoj joj je spasio život

Tatijana je sa litice vrha Trema pala u februaru, 2010, kad je zadobila teške povrede. Njeno spasavanje je trajalo 10 sati
1666 pregleda 4 komentar(a)
Tatijana Rešević, Nenad Ž. Podovac, vjenčanje, Foto: Blic.rs
Tatijana Rešević, Nenad Ž. Podovac, vjenčanje, Foto: Blic.rs
Ažurirano: 27.08.2012. 11:10h

Tatijana Rešević (30) iz Beograda i Nenad Ž. Podovac (32) iz Niša odlučili su da se vjenčaju na vrhu Suve planine, na 1.800 nadmorske visine. Mladencima su prema vrhu društvo pravili i svatovi, piše Blic. 

Zvanice su na vrh stigle nakon četiri sata penjanja. 

Tatijana i Nenad kažu da je to mjesto za njih posebno, jer je baš na toj planini, prije dvije godine, Nenad učestvovao u spašavanju svoje nevjeste, koja je tada pala u ambis od 100 metara. 

"Kasnije sam, nakon oporavka, poželjela da upoznam sve moje spasioce i tako smo stupili u kontakt", kaže Tatijana.

Ona je sa litice vrha Trema pala u februaru, 2010, kad je zadobila teške povrede. Njeno spasavanje je trajalo 10 sati, po najvećoj mećavi. U spasavanju je učestvovao i njen sadašnji suprug. 

"Akcija je bila teška, ali bitno je da je ona sada živa i zdrava i da smo zajedno. Zabavljali smo se samo mesec dana, dugo smo se dopisivali preko Fejsbuka i napokon je ona došla ovdje. Prije mjesec dana tražila je da je dovedem na Trem, došli smo zajedno, tu se prvi put poljubili, a sada se evo vjenčavamo. Volimo se i to je u ovom trenutku najbitnije", kaže Nenad. 

Vjenčanje na planini predložila je kuma Gordana Atanasijević.

"Mislim da je ideja originalna i za njih simbolična". 

Preporučujemo za Vas