Elton Džon se plaši da će njigov sin biti homofobičan

„Prešli smo dug put, ali ima još homofobije i ona će trajati dok nova generacija roditelja to ne isključi iz glave svoje djece”
55 pregleda 11 komentar(a)
Ažurirano: 24.08.2012. 13:52h

Britanski pjevač Elton Džon plaši se kako će njegov sin, koji je sada ima 20 mjeseci, reagovati kad bude saznao da mu je otac veoma poznat.

„Kad to bude shvatio, gledaće me kao da sam lud. Biti sin nekog poznatog isto je kao nositi lanac oko vrata i oko noge… To će biti za njega veoma teško”, smatra poznati kantautor.

Još jedna bojazan vrzma se po mislima velike muzičke zvijezde – da Zakari ne postane homofobičan kad odraste, javili su britanski mediji.

„U školi druga deca će mu reći: ‘Ti nemaš mamu’”, rekao je muzičar u jednom intervjuu objavljenom u britanskom nedjeljniku Rejdio tajms (Radio Times).

„Prešli smo dug put, ali ima još homofobije i ona će trajati dok nova generacija roditelja to ne isključi iz glave svoje djece”, dodao je slavni Britanac.

Prema njegovim riječima, Zakari ga zove “daddy”, a Dejvida zove “papa” (dva izraza koje se na engleskom govornom području koriste za „tata”).

„Za njega je to potpuno prirodno”, istakao je Džon.

„Želim da muzika igra veliku ulogu u njegovom životu. Želim da ga stavim u krilo i da on svira klavir. Pokušava da me imitira, ali je još mali i ne zna šta da radi”, rekao je 65-godišnji pjevač i dodao da mu pušta dječje pjesmice, ali i Šopena, Mocarta i Betovena.

Međutim, Zakarija više intersuju fudbal i kuhinja, požalio se pjevač.

Elton Džon i njegov 16-godina mlađi partner Dejvid Ferniš dobili su 25. decembra 2010. godine Zakarija od surogat majke u Kaliforniji, u SAD.

Galerija

Bonus video: