U Rimu čovjek zaspao na pokretnoj traci za prtljag

Jedan norveški turista zaspao je na rimskom aerodromu "Leonardo da Vinči" na pokretnoj traci za prtljag, koja ga je nosila 15 minuta prije nego što je otkriven rendgenom
1 komentar(a)
Ažurirano: 09.08.2012. 17:48h

Stariji zvaničnik aerodromske policije u Rimu rekao je danas da ovaj slučaj nije znak da je obezbijeđenje aerodroma loše, dodavši da to nije prvi incident s "pijancima ili ljudima s psihološkim problemima", prenio je britanski dnevni list Telegraf u svom onlajn izdanju.

Neimenovani Norvežanin došao je na međunarodni terminal najprometnijeg italijanskog aerodroma s kartom za Oslo i limenkom piva u ruci.

Pošto nije našao nikoga na šalteru za prijem prtljaga, preskočio je pult i zaspao dubokim snom na pokretnoj traci za prtljag sa svojom torbom pored sebe.

Pokretna traka je zaspalog 36-godišnjaka navodno nosila oko 50 metara prije nego što su radnici aerodroma na rendgenskom snimku primijetili njegovo sklupčano tijelo. On je prespavao cio događaj a aerodromska policija jedva ga je probudila.

Pripadnici aerodromske policije odveli su turistu u bolnicu na pregled zato što je bio izložen jakim rendgenskim zracima, a potom ga prijavili za izazivanje uzbune na aerodromu. Istraga je u toku.

Bonus video: