Nikolina Lončar završila u bolnici

Nakon par dana odmora Nikolina je ozdravila i priključila se ostalim takmičarkama u pripremama
27 komentar(a)
Ažurirano: 02.08.2012. 07:24h

Crnogorska predstavnica na takmičenju za Mis svijeta Nikolina Lončar, ovaj izbor neće pamtiti samo po druženju i lijepim stvarima, već i po pehovima koji su joj se desili u Kini.

Naime, mladu Crnogorku su pratili maleri. Najprije je na probi uganula nogu, pa su organizatori izbora najljepšu Crnogorku vodili u hitnu kako bi joj sanirali povredu. Međutim, povreda je nije spriječila da nastavi takmičenje, već se pojavila na sceni kada je birana Mis top model svijeta, i šarmirala publiku tako što je pistom prošetala sa zavojem.

To nije bio kraj nevoljama, predstavnica Crne Gore zatim se borila sa stomačnim virusom zbog čega je opet posjetila ljekara.

Ono čime se najljepša Crnogorka može pohvaliti, pored upornosti i istrajnosti, je i to da je, kako tvrde iz kompanije Miss Yu, zbog svega što joj se dešavalo proteklih dana obasuta pažnjom organizatora. Prema navodima organizatora izbora za Mis Crne Gore, Nikolinu je lično u sobi nekoliko puta obilazila Julija Morli, vlasnica svjetske organizacije.

“Posjeta Morli je Nikolinu dodatno ohrabrila, dok je glavnu organizatorku naša predstavnica dodatno očarala jer je, iako je mlada i našla se u ovim problemima, sve vrijeme ostala vedra, nasmijana i nastavila je takmičenje”, saopšteno je iz Miss Yu.

Oni su naglasili da je crnogorska ljepotica sada dobro i da nastavlja obilaske i sve redovne aktivnost koje su po programu do samog izbora 20. avgusta.

Bonus video: