Nikolina Lončar: Organizatori su mi preporučili da kažem Lonkar

Prema ocjenama kladioničara, Nikolina Lončar se trenutno nalazi na 19. mjestu, a kvota za njenu pobjedu je 1:33
108 pregleda 17 komentar(a)
Ažurirano: 31.07.2012. 14:22h

Mis Crne Gore, Nikolina Lončar, kao i ostale učesnice takmičenja za najljepšu damu svijeta, snimila je video profil u kojem otkriva šta bi učinila u slučaju da pobijedi, ali i koje su njene ambicije.

Moja ambicija je da postanem predsjednica svoje zemlje. Takođe sam veoma ambiciozna, marljiva i pouzdana i volim da upoznajem nove ljude”, kazala je ona u video zapisu.

“Prilikom predstavljanja pred sudijama ovog takmičenja, našalila sam se na račun mog studiranja na Fakultetu političkih nauka i kazala da ću možda jednog dana postati i predsjednik. Kasnije mi je Vesna Da Vinča (organizatorka), rekla da je sudijama to bilo veoma simpatično, jer se razlikovalo od predstavljanja ostalih djevojaka i da to treba da ponovim u video zapisu”, objasnila je Lončar, koja se Vijestima javila iz Kine.

Najljepša Crnogorka u svom video predstavljanju nije ispoštovala nepisano pravilo po kojem potencijalna mis svijeta želi mir u svijetu, već je iskoristila priliku da skrene pažnju na druge crnogorske, ali i svjetske probleme.

“Ukoliko bih osvojila titulu, dala bih sve od sebe i što je u mojoj moći da to promijenim, jer sam sigurna da ljepota može da promijeni svijet”, objasnila je u snimku koji je na sajtu YouTube danas imao skoro14 hiljada pregleda. Nikolina, koja priča na tečnom engleskom, svoje prezime izgovara na čudan način.

“Organizatori su mi preporučili da kažem Lonkar, kako ne bi došlo do zabune u slučaju da uđem u prvih 30, jer niko od njih ne može da izgovori moje prezime u orignalu”, priča mis Crne Gore.

Malo vremena za spavanje

Ona dodaje da joj je u Kini veoma lijepo, ali i naporno zbog malo vremena za odmor i spavanje, a pored toga dan joj je ispunjen i neplaniranim obavezama.

“Na osnovu ranijih izbora, zaključuje se da u top 10 najčešće ulaze djevojke koje su bile najaktivnije u humanitarnim projektima. Ove godine trebalo je da misice predaju CD na kojima su humanitarni projekti u kojima su učestvovale. Meni to niko nije rekao, pa sam se u posljednjem momentu dogovorila sa jednom od organizatorki da napravimo CD na kojem fotografije svjedoče o mom radu”, kaže Lončar, koja iza sebe ima titulu na izboru za Mis Univerzuma.

Crnogorska predstavnica je dala i intervju za portal timesofbeauty.com. Kazala je da joj je čast što predstavlja zemlju koja je “biser Mediterana”, te da su joj planovi da završi fakultet, postane ponosna majka i žena koja je u potpunosti nezavisna.

Dobro se kotira kod kladioničara

Po procjeni kladioničara crnogorska ljepotica može očekivati dobar plasman na takmičenju u Kini.

Prema sajtu oddschecker.com, Nikolina Lončar se trenutno nalazi na 19. mjestu, a kvota za njenu pobjedu je 1:33. Najljepša Crnogorka na osnovu prosjeka tri kladionice (Bet365, PaddyPower i WilliamHill) je najbolje plasirana od regionalnih predstavnica. Prvo mjesto na osnovu kladionica zauzela je mis Meksika, dok su na drugom i trećem mis Nepala, odnosno Bjelorusije.

Na izboru za Mis svijeta, koji će biti održan 20. avgusta u Ordosu, učestvuje 118 ljepotica.

Za one koji žele da podrže predstavnicu svoje zemlje, organizatori su osmislili oficijalne Facebook strane, te se za Nikolinu može “lobirati” lajkovanjem stranice na Facebooku.

Galerija

Bonus video: