Ronald de Bur odmara u Tivtu

"Posebno interesovanje De Bur je pokazao za Porto Montenegro i mogućnost investicija, kao i projekat "Qatari Diara" na Plavom horizontu"
2 komentar(a)
Ronald de Bur Forca Mare, Foto: Facebook Forca Mare
Ronald de Bur Forca Mare, Foto: Facebook Forca Mare
Ažurirano: 31.07.2012. 13:27h

Jedan od najpoznatijih holandskih fudbalera i direktor omladinske škole čuvenog fudbalskog kluba Ajaks Ronald de Bur odmara u Tivtu.

On je zajedno sa tri kćerke stigao 30. jula. a do 4. avgusta boraviće u tivatskom hotelu "Primavera" na gradskoj rivi Pine.

Domaćin De Buru je tivatski rukometaš Damir Radončić na čiji je poziv Tivat i Boku posjetio i bivši trener Barselone Pep Gvardiola.

Gvardiola u Crnoj Gori: Eto me ponovo u julu>>>

De Bur je sa domaćinima obišao Porto Montenegra, a sinoć je posjetio i hotel "Forca mare" u Dobroti i ugostiteljski objekat "Tramontana" u Morinju.

Prema riječima Radončića, De Bur je izrazio i želju da obiđe lokaciju budućeg golf igrališta na Luštici, a domaćini će ga povesti i do kompleksa fudbalskih terena u zaleđu plaže Jaz.

De Buru se Tivat, po riječima Radončića, dopao pa je novi dolazak najavio već za mjesec dana.

"Posebno interesovanje De Bur je pokazao za Porto Montenegro i mogućnost investicija, kao i projekat "Qatari Diara" na Plavom horizontu jer je Ronald De Bur promoter Katara za Svjetsko prvenstvo", istakao je Radončić najavljujući i dolazak još nekoliko slavnih ličnosti iz svijeta sporta i zabave u Tivat i Boku tokom avgusta.

Bonus video: