Niš: Karleuša na testu za prijemni na Filozofskom fakultetu

Nije mi jasno kako nekom profesoru ili asistentu koji predaju na Filozofskom fakultetu padne na pamet da ubaci ovakva pitanja. To znači da oni slušaju Jelenu Karleušu?!
179 pregleda 9 komentar(a)
Ažurirano: 10.07.2012. 15:22h

Dvadesetak kandidata koji su prije nekoliko dana polagali prijemni ispit na Departmanu za filozofiju niškog Filozofskog fakulteta bili su šokirani testom opšte informisanosti i pitanjem pod rednim brojem 20. koje glasi: Novi hit Jelene Karleuše u naslovu pominje biblijske gradove: a) Nazaret i Vitlejem b) Jerusalim i Jerihon c) Sodomu i Gomoru.

Zbog takvog pitanja, novčano će biti kažnjeni svi članovi komisije, piše Blic.

"Nije mi jasno kako nekom profesoru ili asistentu koji predaju na Filozofskom fakultetu padne na pamet da ubaci ovakva pitanja. To znači da oni slušaju Jelenu Karleušu?! Na sastanku Centralne upisne komisije moraće da mi odgovore kako se to pitanje našlo u testu. Kazniću ih da će narednih godinu dana pominjati Jelenu Karleušu kada budu primali platu. Od dvadesetak kandidata koji su polagali prijemni, niko nije odgovorio na ovo pitanje, jer to su djeca koje zanima Kant, Hegel, Platon, Aristotel, a ne folk pjevačice", ljut je prof. Goran Maksimović, dekan Filozofskog fakulteta u Nišu.

Bonus video: