Majka Breda Pita ne podržava gejeve!

Majka Bred Pita, Džejn, napisala je pismo u kojem je izrazila svoje republikanske stavove po pitanju sklapanja gej brakova, za šta se njen sin zalaže
97 pregleda 0 komentar(a)
majka bred pita, Foto: Go.com
majka bred pita, Foto: Go.com
Ažurirano: 06.07.2012. 16:35h

Majka poznatog glumca Breda Pita, Džejn Pit ima izrazito hrišćanske poglede na abortus i sklapanje gej brakova, što je skoro potvrdila u pismu springfildskim lokalnim novinama.

Ona je pozvala ljude da glasaju za Mit Romnija, republikanskog kandidata za predsjednika, karakterišući ga kao porodičnog čoveka koji zna šta su moral i prave vrijednosti, iako mu mnogi zameraju to što pripada sekti mormona.

Kako piše Mindtea portal, "poznata" majka, govorila je javno i protiv Baraka Obame, trenutnog predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, jer je podržao abortus i sklapanje brakova između parova istog pola.

"Hrišćanka sam i ne djelim iste stavove sa na primer mormonima, ali vjerujem da bi svaki hrišćanin trebalo da se moli prije nego što konačno odluči da neće da glasa za porodičnog čovjeka, koji ima utvrđena visoka moralna načela, dovoljno iskustva u poslu, koji je protiv abortusa i brine se što broj homoseksualnih brakova raste, samo zato što je mormon", rekla je Džejn Pit.

Bred Pit ipak ne misli isto, kao i njegova majka, već je i igrao u predstavi koja govori o pravima homoseksualaca, u kojoj igra i Džordž Kluni.

Bonus video: