Trudnica sopstvenim mlijekom vratila u život bebu bačenu u jarak

"Umili smo je hladnom vodom, ali je to nije povratilo. Pomislila sam, možda je moje mlijeko spremno i osjetila sam kad je krenulo", rekla je Marija
118 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 30.06.2012. 14:16h

Trudna Dankinja Marija Saša Kristensen (25) povratila je u život sopstvenim mlijekom odojče koje pronašla bačeno u jarku pored jednog puta u Turskoj, piše danski list "Horsens Folkeblad".

Marija je sa bračnim partnerom i njihovim trogodišnjim sinom bila u taksiju na putu iz hotela u Kušadasiju prema aerodromu u Izmiru, kada su naišli na bebu ženskog pola, ostavljenu pod užarenim turskim suncem.

"A onda se probudila i uspostavile smo kontakt očima. Imala je, zapravo, mali osmijeh u očima", kazala je Marija Saša Kristensen

"Uopšte nije davala znakove života.

Umili smo je hladnom vodom, ali je to nije povratilo. Pomislila sam, možda je moje mlijeko spremno i osjetila sam kad je krenulo", rekla je Marija, koja je u 31. nedjelji trudnoće.

Ona je dodala da je trebalo prilično vremena i strpljenja dok odojče nije počelo da sisa, "dok se konačno nije tako dobro zasitilo da je povratilo boju i snagu".

"A onda se probudila i uspostavile smo kontakt očima.

Imala je, zapravo, mali osmijeh u očima", kazala je požrtvovana Dankinja i dodala da, od kada su predali bebu policiji, "ne prestaje da plače".

Galerija

Bonus video: