Sjutra ponovo dan ploča u Podgorici

"Posjetioci će imati i priliku da na nekom od izloženih gramofona „zavrte“ muzičke naslove koji im privuku najviše pažnje, a sa prisutnima mogu podijeliti i svoju muzičku priču donošenjem albuma koje smatraju „ponosom“ kolekcije"
76 pregleda 1 komentar(a)
ploče, Foto: Privatna arhiva
ploče, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 31.05.2018. 13:56h

Ljubitelji gramofona i vinil ploča u Podgorici će sjutra imati priliku da podijele muzička iskustva, razmijene i kupe ploče i na gramofonima "zavrte" svoje omiljene muzičke naslove.

Nakon što je 21. aprila obilježen Dan prodavnica ploča, domaćin ovog jedinstvenog muzičkog putovanja u prošlost - kafe "Štiglić" (Njegoševa 30) - u petak će, od 12 do 20 časova, organizovati svojevrsnu reprizu ovog događaja.

"Posjetioci će imati i priliku da na nekom od izloženih gramofona „zavrte“ muzičke naslove koji im privuku najviše pažnje, a sa prisutnima mogu podijeliti i svoju muzičku priču donošenjem albuma koje smatraju „ponosom“ kolekcije. Takođe, određeni dio ploča će se naći u prodaji", saopštili su organizatori ovog događaja. Događaj za zaljubljenike u vinil organizuju Štiglić Cafe u saradnji sa Culture Club Store, Gramofonske ploče Podgorica, i podgorički DJ-evi FM Mirda, Lado Raičković i Mr Goju.

Bonus video: