Sve ljubavi Džonija Depa...

Nakon jednog propalog braka i četiri vjeridbe i 14-godišnje veze sa Vanesom Paradi, čuveni glumac ponovo je sam
88 pregleda 2 komentar(a)
Džoni Dep, Foto: Bestof.provocateuse.com
Džoni Dep, Foto: Bestof.provocateuse.com
Ažurirano: 29.06.2012. 08:44h

Mnoge žene maštaju o Džoniju Depu, ali svega nekoliko njih uspjelo je da osvoji njegovo srce.

Nakon jednog propalog braka i četiri vjeridbe i 14-godišnje veze sa Vanesom Paradi, čuveni glumac ponovo je sam.

Spisak žena koje su uspjele da osvoje srce zgodnog glumca sastavio je B92.

Lori Alison

Nakon svega nekoliko mjeseci života u Los Anđelesu zajedno sa članovima svog benda „The Kids“, dvadesetogodišnji Džoni Dep se oženio šminkerkom. Prijatelj Lori Alison, Nikolas Kejdž, upoznao je Depa sa agentom koji mu je donio njegovu prvu važnu ulogu u filmu „Strava u Ulici brestova“. Ipak, Džoni je tek počinjao svoju karijeru i u njoj više nije bilo mjesta za Alison.

Šerilin Fen

Dep je upoznao Fen na setu studentskog filma nazvanog „Dummies“ koji je režirao Lori Frenk za Američki filmski institut. Par se ubrzo vjerio, a Fen se pojavila u epizodi njegove hit serije „21 Jump Street“. Nakon razlaza sa Depom, Fen je dobila ulogu u kultnoj seriji „Tvin Piks“ 1990. godine.

Dženifer Grej

Nakon uspješne uloge u filmu „Prljavi ples“, Dženifer Grej bila je kratko vrijeme vjerena za Depa. Malo se zna o samoj vezi, ali čini se da je okončana onog trenutka kada je Dep naišao na njegovu sljedeću veliku ljubav.

Sa Dženifer Grej

Vinona Rajder

Dep je prvi put upoznao Vinonu na premijeri filma „Great Balls of Fire“ u junu 1989. Par je ubrzo potom postao nerazdvojan. Dep je tada za People magazin izjavio: „Za svojih 27 godina života nikada nisam osjećao ništa što bi moglo da se poredi sa osjećanjima koja imam prema Vinoni“.

Par se vjerio pet mjeseci nakon prvog sastanka, da bi ubrzo potom zajedno glumili u filmu Tima Bartona „Edward Scissorhands”.

Tri godine kasnije ova veza bila je završena, a Dep je svoju tetovažu “Vinona zauvijek” promijenio u “Vino zauvijek”.

Elen Barkin

Dep se veoma kratko zabavljao sa Elen Barkin koja je bila devet godina starija od njega. A za to vrijeme u javnosti su viđani jedino na filmskim premijerama.

Kejt Mos

Dep je upoznao Kejt Mos u malom bistrou na Menhetnu. Tokom četvorogodišnje veze u javnosti su mogli jedino biti viđeni kako se strasno ljube ili ljutito svađaju.

U septembru 1994. Dep je uhapšen nakon što je uništio hotelsku sobu, navodno zbog svađe sa Mosovom.

Sa Kejt Mos

Vanesa Paradi

Francuski model i pjevačica, Vanesa Paradi, zapala je za oko Džoniju Depu tokom snimanja filma “The Ninth Gate”. Dep je tada izjavio Opri Vinfri: “Hodala je prema meni. I u tom trenutku sam znao”. Nekoliko mjeseci kasnije par se preselio u vilu u Francuskoj. Dep i Vanesa imaju dvoje djece, ali nikada nisu bili u zvaničnom braku.