Njemačka putem bilborda pronašla svog milionera

Poslije dvomjesečne potrage pronađen je loto dobitnik, koji je u izvlačenju 28. aprila osvojio 3,5 miliona evra, a u vrijeme kada se to dogodilo, dobitnik je bio na odmoru
1 komentar(a)
Ažurirano: 26.06.2012. 15:00h

Konačno je poznat dobitnik koji je osvojio premijuna lotou u aprilu ove godine, a ovaj čovjek do skoro ni sam nije znao šta je zapravo osvojio, prenijeli su njemački mediji.

Lutrija Vestloto je saopštila da je poslije dvomjesečne potrage pronađen ovaj loto dobitnik iz regiona Krefeld.

Kako prenosi B92, riječ je o igraču, koji je u loto izvlačenju 28. aprila osvojio 3,5 miliona evra, a u vrijeme kada se to dogodilo, srećni dobitnik je bio je na dužem odmoru.

Pošto se dobitnik nedeljama nije pojavljivao, Lutrija Vestloto je nedavno pokrenula široku akciju potrage za njim i postavljeni su bilbordi širom pokrajine Sjeverne Rajne Vestfalije sa natpisom "Traži se dobitnik 3,5 miliona evra" i izvučenim brojevima.

Svi postavljeni plakati i velika medijska potraga privukle su pažnju ovom srećkoviću, koji je pronašao svoj stari, već zaboravljeni listić, rekao je portparol Lutrije Vestloto.

Ovaj milioner nije ni slutio da je dok je bio na dužem odmoru postao milioner.

Na svu sreću, sve se dobro završilo, milioner nije zakasnio da bude milioner, jer krajem jula ističe rok za podizanje dobitka.

Bonus video: