"Čovjek koji pleše" po čitavom svijetu

Met Harding je čovjek koji plešući putuje kroz svijet, a cijela ideja počela je gotovo slučajno, kada je sa prijateljem bio u Hanoju i pomalo nespretno zaplesao na ulici
3 komentar(a)
Ažurirano: 23.06.2012. 12:35h

Nakon što je na mreži You Tube objavio snimke na kojima igra u blizini znamenitosti iz cijelog sveta, Met Harding je javnosti poznat kao "čovjek koji pleše" .

Njegovi zabavni filmovi ga prikazuju na egzotičnim lokacijama u plesnom zanosu, pa i ne čudi što njegov kanal prate milioni ljudi širom sveta. Harding je nedavno objavio kompilaciju sa njegovih ljetovanja u kojoj igra u raznim zemljama, od Indonezije i Libana do Ruande, pa čak i Sirije.

U ovom petominutnom klipu, on se nalazi u malom plemenu u Kigaliju (Ruanda).

Do kraja snimka, on pleše kroz Egipa, Kinu, Finsku, Kolumbiju, Pakistan, Ruandu, Severnu Koreju i mnoge druge zemlje. Prelijepi snimci završavaju se u njegovoj bašti u Sijetlu gde mu društvo prave supruga i beba.

Cijela ideja počela je gotovo slučajno, kada je sa prijateljem bio u Hanoju i pomalo nespretno zaplesao na ulici. On sada poziva ljude da plešu s njim i planira novi film koji će podijeliti sa svojim fanovima na You Tube-u.

Galerija

Bonus video: