Šta su slavni slušali na svojim vjenčanjima?

Dejvid i Viktorija Bekam danas imaju četvoro djece, a na ludi kamen su stali uz numeru „It Had To Be You“
1 komentar(a)
Ažurirano: 23.06.2012. 07:08h

Vijekovima je tradicionalni prvi ples bivao centralni događaj na svadbama. Savremeni mladenci odlaze korak dalje i nedjeljama se pripremaju za taj trenutak.

Problematični su i učenje koreografije i odabir pjesme, koja će vas cijelog života podsjećati na zakletvu vječnoj ljubavi. Ako uskoro planirate vjenčanje, možda će vam izbor muzike olakšati predlozi napravljeni na osnovu odabira pjesama na svadbama slavnih.

Dejvid i Viktorija Bekam danas imaju četvoro djece, a na ludi kamen su stali uz numeru „It Had To Be You“, koju izvodi The Starlight Orchestra.

Kejt Midlton i princ Vilijam su izabrali kompoziciju britanskog stručnjaka za svadbe i sahrane Eltona Džona i sudbonosno da izgovorili uz „Your Song“ u izvođenju Eli Golding. Jedna od najpoznatijih Džonovih pjesama je “Candle in the Wind”, koju je izveo na sahrani Vilijamove majke, princeze Dajane 1997. godine.

Kim Kardašijan i Kris Hemfris su tancovali uz „Let’s Stay Together“ Ala Grina, ali je ovu numeru možda bolje izbjegavati jer su se njih dvoje razveli nakon dva mjeseca zajedničkog života.

Kejt Mos se za svog aktuelnog supruga Džejmija Hinsa udala uz „If There Is Something“, Roxy Musica.

Pol Makartni i Bijonse su pjevali na sopstvenim svadbama! Nekadašnji Bitls Nensi Šavel je oženio uz „My Valentine“, pjesmu koju izvodi lično on. Bijonsin hit „Crazy in Love“ bio je po mišljenju nje i njenog supruga Džej Zija najbolji izbor za početak njihovog zajedničkog života.

Mark Zukerberg i njegova izabranica Prisila Čen odlučili su se za „Last Night on Earth“, Green Daya, dok su glumica Dru Barimor i njen dragi Candle in the Wind slušali „No One’s Gonna Love You“ u izvođenju „Band of Horses“.

Bonus video: