Mima Karadžić: Lik Sava Bačića je krojen za mene

Ne znam koje su moje osobine zajedničke sa Savom Bačićem, ali moguće da oni koji mene poznaju, prepoznaju i nešto moje u Savu”, priča Karadžić
85 pregleda 8 komentar(a)
Mima Karadžić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Mima Karadžić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 22.06.2012. 20:02h

“Nisam ja krojen prema Savu Bačiću, Savo Bačić je ipak na neki način pisan i prema meni. Ne igra on mene, nego ja njega. Svaka sličnost je slučajna, a možda je poneka i namjerna”, kaže crnogorski glumac Mima Karadžić o liku kojeg igra u seriji “Budva na pjenu od mora”.

“Savo Bačić je nevjerovatno jak čovek, koji gazi preko svega da bi uradio ono što je naumio. To je čovjek koji ima veliko srce i jako voli svoju ženu, svoju kćerku, svoju ljubavnicu. A voljeće i sljedeću ljubavnicu. Savo Bačić voli život, upravo onakav kakav on vodi. Ne znam koje su moje osobine zajedničke sa Savom Bačićem, ali moguće da oni koji mene poznaju, prepoznaju i nešto moje u Savu”, priča Karadžić za “Blic”.

Kako najvaljuje, nastavak će izazvati četiri puta veće polemike u odnosu na prethodni serijal.

“O popularnosti serije govori i to što su mladi glumci sa cetinjske Akademije postali prava atrakcija za medije u cijelom regionu. Ove godine na glavnom maskenbalu u Budvi, koji je bio za cijeli region, najatraktivnija maska bila je maska Sava Bačića”, otkriva Mima.