Posjetioci festivala ostali zakrčeni u automobilima

U iščekivanju nastupa Prl Džema, Toma Petija i Brus Springstina, posjetioci muzičkog festivala ostali su zakrčeni u svojim automobilima, usled snažne oluje koja je pogodila to ostvro
0 komentar(a)
Vajt festival, Foto: Planetforward.ca
Vajt festival, Foto: Planetforward.ca
Ažurirano: 22.06.2012. 11:55h

Stotine posjetilaca muzičkog festivala na ostrvu Vajt su zarobljeni u automobilima, jer je velika oluja napravila haos u saobraćaju, kako javlja Asošijejtid pres.

Ogromna zakrčenja su nastala pošto se kiša obrušila na to ostrvo južno od engleske obale, pretvorivši festivalska parkirališta u neprohodna blatišta.

Neki od posjetilaca potražili su sklonište u lokalnim sportskim klubovima. Većina posjetilaca zaglavila se na obali Engleske, a još 600 na feribotima jer su prevoznici prekinuli plovidbu zbog nevremena. Organizatori festivala su se izvinili zbog problema i zamolili prisutne da na ostrvo ne dolaze kolima.

Tokom trodnevnog festivala više od 50.000 ljudi će gledati koncerte izvodjača medju kojima su Prl Džem, Tom Peti i Brus Springstin.Ostvro na kojem se održava festival, Ajl of Vajt ima površinu od 400 kvadratnih kilometara.

Bonus video: