Troškovi holivudskih zvijezda: Istjerivanje duhova, lobanja dinosaurusa...

Anđelina Đoli i Bred Pit su nedavno potrošili 4.000 dolara na kari i piće u jednom londonskom restoranu
2 komentar(a)
Bred Pit Anđelina Džoli, Foto: Movie.com
Bred Pit Anđelina Džoli, Foto: Movie.com
Ažurirano: 19.06.2012. 13:09h

Gdje ima, tu se i prosipa, kaže narodna poslovica. I holivudske zvijezde kao da se rukovode tom mudrošću, pa često potroše mnogo para na gluposti. Evo popisa bizarnih troškova slavnih, koji je sastavio B92.

Anđelina Đoli i Bred Pit su nedavno potrošili 4.000 dolara na kari i piće u jednom londonskom restoranu. Poveli su petoro prijatelja i dva telohranitelja i naručili doslovno gomilu jela i pića. Jasno je da su za taj novac mogli da nahrane selo, ali ko smo mi da sudimo?

Lejdi Gaga se plaši duhova. Ona je, navodno, potrošila i više od 50.000 dolara samo na aparat koji bi trebalo da aveti drži podalje od njene kuće.

Da je odjeća dizajnera preskupa, nije nikakva tajna, ali je Bijonse pokazala da i od skupog ima skuplje

Nikolas Kejdž je poznat po bespotrebnim kupovinama. Jednom je tako dao 276.000 dolara za lobanju dinosaurusa. Zanimljivo je da je na aukciji za taj „predmet neophodan u svakom domaćinstvu“ nadmašio Leonarda di Kaprija koji je takođe želio komad dinosaurusa. Nije čudo što se po holivudskim kuloarima odavno priča da je Kejdž pred bankrotom.

Cijene sa više od šest nula

Da je odjeća dizajnera preskupa, nije nikakva tajna, ali je Bijonse pokazala da i od skupog ima skuplje. Ona je potrošila čak 100.000 dolara za helanke sa firmom Balenciaga.

Princ Azim od Bruneja je vrlo velikodušan i što je još važnije željan pravih prijateljstava. Ipak, mnogi bi se zapitali da li je pravi način da ih stičete, to da ih „debelo“ plaćate. Naime, on je Maraji Keri kupio nakit u vrijednosti od šest miliona dolara. Kako da raspolaže novcem, vjerovatno je naučio od tate, sultana od Bruneja koji je već poznat po tome što ženskim pop zvijezdama kupuje poklone čije cijene imaju više od šest nula.

Bred Pit je, prenose strani mediji, prošle nedjelje šest puta išao u robnu kuću "Harrods" u Londonu kako bi svojim mališanima kupio odjeć

Bono Voks je čuveni rasipnik. Zato i ne čudi što je platio 1.700 dolara da mu avionom u Italiju donesu iz Londona šešir koji je zaboravio da spakuje.

Viktorija Bekam mnogo voli „birkinke“, odnosno tašne čuvene kuće Hermes. Ima ih mnogo, a nijedna nije jeftinija od 9.000 dolara. Priča se da njena kolekcija vrijedi i više od dva miliona dolara.

Sve im kupi

Bred Pit je, prenose strani mediji, prošle nedjelje šest puta išao u robnu kuću "Harrods" u Londonu kako bi svojim mališanima kupio odjeću. Svaki dan je vodio jedno od svoje šestoro djece da odaberu odjeću, a u "Harrodsu" kažu da je potrošio čak 150.000 dolara.

Osoblje robne kuće oduševljeno je Pitom, koji se po tržnom centru kretao koristeći ulaze i liftove za zaposlene, jer je, kako kažu, veoma pristojan i pristupačan. Anđelina ga je pratila samo jednom. “Mrzim šoping. Ma, sve im kupi...”, navodno je Anđelina tom prilikom rekla Bredu.

Bonus video: