puna informacija

Šuškavčević dopunio "recept za muško dijete": Slanija jela treba jesti

"Siguran znak da žena nosi muškoje da u prvim mjesecima trudnoće ima promjena, a u posljednjim može da igra crnogorsko kolo"
139 pregleda 19 komentar(a)
Ažurirano: 23.02.2019. 22:00h

Nakon teksta u kojem je otkrio dobro čuvanu tajnu dobijanja muškog djeteta, Bajo Šuškavčević je želio da pojasni i dopuni svoj recept sa nekoliko savjeta smatrajući da sugrađanima ne treba uskratiti punu informaciju.

80-godišnji Bajo Šuškavčević otkriva recept za rađanje sina >>> Treba jesti slanija jela za dobijanje muškog djeteta i sve salate osim spanaća i kupusa, a u međuvremenu kontrolisati kod ljekara učinke takvog režima ishrane.

"Žena ne smije biti umorna, depresivna i prehlađena dva dana ispred evulacije, tj. ako dobije ovulaciju 14 dana poslije menstruacije, da bi se ustanovila prava temperatura, jer na taj dan temperatura se povećava za par linija, i to je pravi čas, odnosno narednih 12 sati, za dobijanje djeteta muškog pola", otkriva Šuškavčević.

Siguran znak da žena nosi muško dijete, kako kaže ovaj poznavalac "tajne muškog potomka", je da u prvim mjesecima trudnoće ima promjena, a u posljednjim može da igra crnogorsko kolo.

Kako je ranije otkrio, prednost za dobijanje „puškonoše“ je u slučajevima kada je muž stariji pet do šest godina, ili 12 do13, ili, prema riječima Šuškavčevića, i u slučajevima kada je žena godinu ili dvije starija.

Šuškavčević je odlučio da recept objavi, jer ne želi da tajna, kojom je pomagao mnogim porodicama u dobijanju muškog potomka i produženju loze, „pođe sa njim“.