Scena iz filma "Crni labud" najseksipilnija u istoriji

Kunis je pak rekla da je scenu snimila bez problema jer se zapravo nije ljubila ona, nego lik koji je glumila
168 pregleda 7 komentar(a)
Ažurirano: 12.06.2012. 15:56h

Poljubac Natali Portman i Mile Kunis u filmu Darena Aronofskog "Crni labud" proglašen je za najseksepilniju scenu u istoriji filma u izboru posjetilaca MTV-jevog sajta.

Neposredno prije premijere filma, u decembru 2009, Portman, koja je za ulogu primabalerine u ovom ostvarenju osvojila Oskara, kazala je da je bilo veoma čudno snimiti "vruću lezbijsku scenu" jer su ona i Mila velike prijateljice.

"Mislim da bi mi bilo lakše sa nepoznatom osobom, ali na kraju je ispalo prilično zabavno i sada možemo da se o tome šalimo", objasnila je poznata glumica.

Kunis je pak rekla da je scenu snimila bez problema jer se zapravo nije ljubila ona, nego lik koji je glumila, a lik se, kaže, nikad ne osuđuje.

“Kad snimam scenu sve ima smisla”, rekla je Mila.

Na drugom mjestu liste je scena seksa između Hali Beri i Bilija Boba Tortona u "Balu monstruma", a slijede Anđelina Džoli i Antonio Banderas (Prvi grijeh), zatim opet dvije djevojke Niv Kembel i Deniz Ričards (Divlje stvari), te grupni seks Kristijana Bejla, Kriste Saton i Ker Simor u filmu "Američki psiho".

Bonus video: