made in china

Liči vam na svinju? Ne, to je pas!

"Zbog roze boje i neobičnog repa sam posmilio da se radi o svinji koja je korištena u ekperimentu", akže jedan od prolaznika
344 pregleda 3 komentar(a)
ćubasti pas, pas-svinja, Foto: Metro.co.uk
ćubasti pas, pas-svinja, Foto: Metro.co.uk
Ažurirano: 23.02.2019. 23:16h

Kinezi su bili potpuno zapanjeni kada su na ulici ugledali životinju čudnog izgleda. Vjerovali su da se radi o genetski modifikovanoj svinji ili malom konju čudnih boja. No, bio je to zapravo pas.

Neobična vrsta psa je primijećena na ulicama grada Xinxiang u kineskoj provinciji Henan. Prolaznici su pomislili da se radi o životinji koja je pobjegla iz obližnjeg istraživačkog centra. Pas je bio roze boje i nije imao krzno."Zbog roze boje i neobičnog repa sam posmilio da se radi o svinji koja je korištena u ekperimentu u istraživačkom centru", rekao je jedan od prolaznika.Polcija je demantovala da se radi o životinji korištenoj u genetskim eksperimentima. Saopšteno je da je riječ o vrsti kineskog ćubastog psa."To je definitivno pas i to veoma skup", izjavio je portparol policije.Ovakve vrste pasa se pojavljuju na takmičenju najružnijih pasa na svijetu, koje se svake godine održava u Kaliforniji.