"Gvardiola od sada navija za Crnu Goru"

"Gvardiola je rekao da je ovo najljepše i najprirodnije što je vidio u svom životu. Na kraju mi je kazao da će svima pričati o onome što je doživio u Crnoj Gori"
170 pregleda 33 komentar(a)
Ažurirano: 05.06.2012. 16:49h

Doskorašnji trener Barselone, Pep Gvardiola, danas je, nakon trodnevnog boravka u kotorskom hotelu Forca Mare, otputovao iz Crne Gore.

Gvardiola je Crnu Goru napustio privatnim avionom sa tivatskog aerodroma, a ispratio ga je dugogodišnji prijatelj, tivatski rukometaš Damira Radončića.

Radončić koji je ponikao u tivatskom rukometnom klubu „Partizan“, a kasnije bio prvotimac beogradskih „crno-bijelih“, zrenjaninskog Proletera, španskih, njemačkih i italijanskih klubova, upoznao je Gvardiolu dok su obojica nastupali za katarski Al Ahli. Upravo zbog Damira, Gvardiola je stigao u Crnu Goru sa suprugom Kristinom Serom, bratom i snahom.

“Godinama sam mu pričao o prirodnim ljepotama Crne Gore i o moru. Bombardovao sam ga slikama i mejlovima i njega i ženu mu Kristinu. Često sam dolje u Barseloni, jer sam i član kluba, pa smo u kontaktu, tako da je do Gvardioline posjete Crnoj Gori došlo nekako spontano“, kazao je Radončić za Radio Kotor.

On navodi da je Pep Gvardiola u planu imao više dana u Hrvatskoj, a samo par u Crnoj Gori.

„Međutim, ispalo je da je skoro kompletan odmor proveo ovdje. Utisci su mu nevjerovatni. Kazao je čak i da će gdje god igra Crna Gora, navijati za njenu reprezentaciju. Oduševio se plažama, pejzažom, krstarenjem Bokom, restoranima, Porto Montenegrom, hotelom Forca Mare, prijemima i ljubaznošću domaćina. Bili smo i do Svetog Stefana kod gospodina Mikija Kažanegre, gdje smo se kupali. Imali smo u planu još i Njeguše, ali nismo uspjeli sve sve da stignemo. Odlično smo dočekani i u restoranu Ćatovića mlini. U Budvi smo imali doček u marini. Obišli smo i tamo par restorana i dočekani kako treba. Gvardiola je rekao da je ovo najljepše i najprirodnije što je vidio u svom životu. Na kraju mi je kazao da će, gdje god bude putovao, svima pričati o onome što je doživio u Crnoj Gori“, kazao je Radončić

Bivši trener Barselone je u Crnu Goru doputovao u subotu.

"Gvardiola je rekao da je ovo najljepše i najprirodnije što je vidio u svom životu"

Gvardiola je tokom posjete Crnoj Gori boravio uglavnom u Boki kotorskoj i Budvi, a novi dolazak je najavio u julu.

Hotel Forca Mare, jedan od najluksuznijih objekata te vrste na Mediteranu iz renomirane Luxury Group, nedavno posjetila i porodica meksičkog multimilijardera Karlosa Slima.

Prošle godine su tu boravile i poznate ličnosti kao što su Bijonse i Džej Zi, Roberto Kavali i familija Nataniela Rotšilda .

U hotelu smatraju da posjete ličnosti takvog renomea, doprinose promociji hotela Forca Mare, cijelog primorja i države Crne Gore.

Galerija

Bonus video: