Majka vozila bebu na krovu automobila

Katalina Klouser iz Feniksa uhapšena je, jer je poslije konzumiranja marihuane zaboravila svog petonedjeljnog sina na krovu automobila u dječijem sjedištu za automobil i tako ga vozila, saopšteno je iz lokalne policije
6 komentar(a)
Katalina Klouser, Foto: Tanjug
Katalina Klouser, Foto: Tanjug
Ažurirano: 04.06.2012. 15:53h

Klouser (19) je uhapšena i optužena za zanemarivanje djeteta, prenose agencije.''Izgleda da je osumnjičena stavila bebu na krov i odvezla se, zaboravljajući da je ona još na krovu'', naveo je Holms u saopštenju.

Dijete je palo sa krova automobila, ali je ostalo nepovrijeđeno, jer je bilo čvrsto vezano sigurnosnim pojasom za sjedište. Ipak je odvedeno na pregled u bolnicu, rekao je portparol policije u Feniksu Džejms Holms.

Iz policije je saopšteno da su Klouser i njen momak u petak uveče pušili marihuanu u parku, a onda su krenuli da kupe pivo. Jedan policajac je zaustavio automobil i uhapsio mladića pod sumnjom da je vozio pod dejstvom opijata.

Majka djeteta je bila toliko uzrujana zbog hapšenja da se odvezla kod jedne prijateljice kući da bi popušila još malo marihuane, rekao je Holms.

Ona je oko ponoći ostavila dijete da spava u dječjem sjedištu za kola stavivši ga na krov automobila, a kada je krenula od prijateljice zaboravila je da dijete vrati u automobil, dodao je on.

Klouser nije vidjela da joj nema djeteta sve dok nije stigla kući.

Bonus video: