Pjevačica Lollobrigide broji nevolje: Idina nedjelja užasa

Nakon “horor” nedjelje bend “Lollobrigida” će nastaviti sa radom i nastupima u regionu, a možda posjete i Crnu Goru
2 komentar(a)
Ažurirano: 02.06.2012. 11:31h

Pjevačica poznatog hrvatskog benda “Lollobrigida”, Ida Prester, požalila se svojima fanovima i prijateljima putem društvene mreže, na lošu sreću tokom cijele nedjelje.

“Tjedan snova! Izgleda da mi je propao posao od cijelog ljeta, jer jedan od glavonja hoće da to radi njegova ljubavnica. Spot kasni dva tjedna, jer je snimatelj zasrao, jučer mi otkažu dvije gaže... i taman kad sam odlučila razbit' se ko dinja za vikend, pa nek' ide sve k'vragu – jutros se probudim sa gnojnom anginom. Aaaa!!!”, napisala je na svom Facebook profilu Prester.

“Klasična nedjelja užasa kada se sve poklopi, e to se meni desilo. Prvo mi je taj jedan posao otkazan radi nekih nevjerovatnih razloga. Preko neke porodično–ljubavne veze htjeli su staviti nekog drugog, a s obzirom na to da taj neko sve plaća, nema tu previše razgovora. Ali, vidjećemo za dva ili tri dana”, ispričala je promuklim glasom za “Vijesti” Prester.

“Otkazane su mi i dvije voditeljske tezge, oba događaja su otkazana. Treća stvar u nizu je da smo već u četvrtak trebali izaći sa novim spotom, ali je nešto pogrešno snimljeno. Moraćemo sve ponovo, pa spot za naš ljetnji singl 'Ja se resetiram' izlazi tek 13. juna”, objašnjava pjevačica u pauzima između kašlja.

“Još se danas probudim i grlo mi je oteklo, jedva pričam. Prosto ne mogu izaći napolje. Nedavno smo bili na festivalu u Beogradu i bilo je odlično, tako da su se morale desiti ove stvari da mi spuste raspoloženje”, požalila se ona.

Nakon “horor” nedjelje bend “Lollobrigida” će nastaviti sa radom i nastupima u regionu, a možda posjete i Crnu Goru.

“Sad imamo hrpu dogovorenih nastupa, ali kod vas nemamo još ništa dogovoreno. Ipak, držite palčeve, jer smo u nekim pregovorima. Voljeli bismo da dođemo i do Podgorice, samo da se dogovorimo”, rekla je ona.

Galerija

Bonus video: