Milena Marović u vjenčanici Vere Vang

Goste će zabavljati poznata imena sa domaće estrade Miroslav Ilić, Ana Bekuta i Aca Lukas, te „Zvijezde Granda“
779 pregleda 126 komentar(a)
Ažurirano: 02.06.2012. 07:19h

Svadba vijeka na crnogorski način – najava je za jedan od najvećih ovogodišnjih svadbenih veselja u metropoli turizma, gdje će u elitnom bečićkom hotelu „Splendid“ na ludi kamen da stanu Milena Marović, menadžerka grada Budve i kćerka potpredsjednika DPS, i gradonačelnik Cetinja Aleksandar Bogdanović.

Mladenci, koji su više od dvije godine bili u vezi, odlučili su da svoju ljubav ozvaniče, pred gotovo 500 zvanica, na jednoj od najglamuroznijih svadbi koja je proteklih par godina organizovana na našim prostorima.

Dok je vjenčanje njenog brata Miloša Marovića ostalo upamćeno po gostovanju brojnih zvijezda sa estradnog neba, od Svetlane-Cece Ražnatović, hrvatske pop ikone Severine, svadba mlade Milene je, ipak, skromnija.

Prepoznata kao dobar poznavalac modnih dešavanja i djevojka od ukusa, Milena je kako to nalaže svadbena „procedura“ na zapadu, ona koju gledamo na filmskom platnu, prvo organizovala „djevojačko veče“ za pamćenje. U društvu svojih 20 prijateljica, djevojke su dobile posebnu uniformu, majice sa natpisom „game over“, i time na simboličan način označile završetak djevojačkog života mlade Marovićeve.

Djevojačko veče

Miroslav Ilić, Ana Bekuta...

Osim dobro osimšljenog svadbenog programa , gdje će goste zabavljati poznata imena sa domaće estrade Miroslav Ilić, Ana Bekuta i Aca Lukas, te „Zvijezde Granda“ za zvanice, a očekuje se da bude sam „krem“ političkog i javnog života Crne Gore, domaćini su se pobrinuli da velika kongresna sala, gdje će biti održano vjenčanje, bude posebno ukrašena toga dana.

Gosti će svojim automobilima dolaziti kroz garažu i VIP ulaz direktno u salu, a brojnim novinarskim ekipama, koje su već pokazale interesovonja, neće biti dozvoljeno da prisustvuju vjenčanju.

Kako saznajemo, Milena je odlučila da toga dana „zasija“ u kreaciji poznatog svjetskog dizajnera, pa je vjenčanicu čuvene kreatorke Vere Vang kupila u Milanu. Modele ove dizajnerke na svom vjenčanju nosile su mnoge svjetske zvijezde, kao i Keri Bredšo u filmu “Seks i grad”, a u njoj je sudbonosno Da izgovorila i čuvena crnogorska manekenka Marija Vujović.

I Aleksandar je za svečani dan, takođe, odabrao odijelo poznatog modnog brenda.

Galerija

Bonus video: