Sara se slikala sa poznatima i - postala poznata

Sara u svojoj foto galeriji ima preko 5000 slika sa poznatim osobama, a neki bi rekli i samo jedan izraz lica
115 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 01.06.2012. 08:13h

Moglo bi se reći da se šesnaestogodišnja Sara M, koju mnogi znaju i pod imenom Stalker Sarah (Sara Uhoda), pretvorila u pravu zvijezdu interneta, a razlog njene popularnosti krajnje je neobičan.

Naime, njen je hobi "proganjanje" zvijezda sa kojima će se slikati i na taj način obogatiti već ionako bogatu kolekciju.

Sara u svojoj foto galeriji ima preko 5000 slika sa poznatim osobama, a neki bi rekli i samo jedan izraz lica. Ona je toliko često na crvenom tepihu da je neki već i znaju po imenu.

Mlada Sara svoj hobi započela je prije četiri godine kada je u šetnji sa ocem primjetila njegovog omiljenog glumca, Roberta Hejsa.

Njen joj otac pomaže u hobiju i vozi je na sve događaje, ali pod jednim uslovom, da u školi dobija samo petice.

Tajna njenog "uspjeha" leži u tome da zvijezdama ne pristupa agresivno i ne ometa ih ako ih zatekne u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Međutim, u svojoj karijeri nije jedino uspjela da se slika sa Britni Spirs koju je nekoliko puta srela, ali nije bilo u redu ometati je pošto je bila sa djecom.

“Često viđam brojne slavne osobe. Videla sam Hilari Daf kako šeta psa, ali još nisam uspjela da se slikam sa njom, iako mi je jedna od omiljenih glumica. Ne želim da je ometam dok šeta psa, to nije u redu”, izjavila je Sara.

Bonus video: